160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ticaret Bakanlığı ‘tatlıcıları yakın takibe aldı, fiyat etiketi tetbirlerleri artırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ticaret Bakanlığı ‘tatlıcıları yakın takibe aldı, fiyat etiketi tetbirlerleri artırıldı
Abone ol
Kurban Bayramı öncesi Vatandaşların Alışverişlerde Mağduriyet Yaşamaması Için Denetimlerini 81 Ilde Aralıksız Sürdüren Ticaret Bakanlığı Ekipleri, Fiyat Etiketi Tedbirlerini Artırdı.

Kurban Bayramı öncesi vatandaşların alışverişlerde mağduriyet yaşamaması için denetimlerini 81 ilde aralıksız sürdüren Ticaret Bakanlığı ekipleri, fiyat etiketi tedbirlerini artırdı. Edirne’de tatlıcıları yakın takibe alan Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, denetim gerçekleştirdi.

Ticaret Bakanlığı bayram öncesi yaşanacak alışverişten kaynaklı denetimlerini sıklaştırdı. Vatandaşların alışverişlerde mağdur olmaması için market, kuruyemiş, şekerleme, şarküteri, tatlı, giyim ve ayakkabı satışı yapan işyerlerine yönelik kontrollerini sürdüren ekipler, denetimler gerçekleştiriyor.

Edirne’de tüm sektörler nezdinde kontrollerini sürdüren Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, fırınlarda ve tatlıcılarda denetim gerçekleştirdi. Ürünlerin satış fiyatlarının ve gramajlarının kontrol edildiği denetimde, Edirne’de tatlı ve unlu mamulleri satan işletmelerde herhangi bir sorun tespit edilmedi. İşletmelerin etiket ve gramaj kurallarına uyduğu ayrıca zorunluluklarını yerine getirdiği öğrenildi.

Edirne’de denetimlerin tüm sektörler nezdinden artarak devam edeceği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarihi Güvercinadada söyleşi gerçekleştirildiÖnceki Haber

Tarihi Güvercinadada söyleşi gerçekleşti...

Deprem konutlarında örnek daire tamamlandıSonraki Haber

Deprem konutlarında örnek daire tamamlan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar