160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Tescilli Mor Reyhan bu kez dondurma oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tescilli Mor Reyhan bu kez dondurma oldu
Abone ol
Doğal Aroması Ve Sağlık Açısından Faydalarıyla Bilinen Mor Reyhan Dondurması, Hakan Ve Meral Poyraz üge çifti Tarafından üretildi. Tamamen Doğal Yöntemlerle Hazırlanan Ve Hiçbir Katkı Maddesi Içermeyen Dondurma, Kısa Sürede Yoğun Ilgi Gördü.

Malatya’nın Arapgir ilçesinde yetişen ve coğrafi işaretle tescillenen mor reyhan, bu kez dondurma olarak vatandaşın beğenisine sunuldu.

Doğal aroması ve sağlık açısından faydalarıyla bilinen mor reyhan dondurması, Hakan ve Meral Poyraz Üge çifti tarafından üretildi. Tamamen doğal yöntemlerle hazırlanan ve hiçbir katkı maddesi içermeyen dondurma, kısa sürede yoğun ilgi gördü. Türkiye’de bitki çeşitliliği kategorisinde coğrafi işaret alan ilk ürün olan mor reyhan daha önce reçel, çay, baharat ve şerbet gibi formlarda üretilirken, şimdi dondurmasıyla da dikkat çekiyor.

Girişimci Meral Poyraz Üge, deneme amacıyla başladıkları üretime beklenenden fazla talep geldiğini belirterek, "Kısa sürede il dışından da sipariş almaya başladık. Bu ilgi bizi çok mutlu etti" dedi.

Hakan Üge ise üretimi Kozluk Çayı kenarında kurdukları işletmede gerçekleştirdiklerini kaydederek, "Tamamen doğal yöntemlerle üretiyoruz. Vatandaşlarımızı bu sağlıklı ve lezzetli dondurmayı tatmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gülizar Yıldızın öldürülme anı ortaya çıktı Önceki Haber

Gülizar Yıldızın öldürülme anı ortaya çı...

Nadir böcek türü geyik böceği Denizlide görüldü Sonraki Haber

Nadir böcek türü geyik böceği Denizlide...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar