160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

TEMAD, 40 kuruluş yılını Osmaniye’de de kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TEMAD, 40 kuruluş yılını Osmaniye’de de kutladı
Abone ol
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) kuruluşunun 40. Yıl dönümü dolayısı ile Osmaniye’de de program düzenledi.

Türkiye Emekli Astsubaylar  Derneği (TEMAD) kuruluşunun 40. Yıl dönümü dolayısı ile Osmaniye’de de program düzenledi.

TEMAD Osmaniye Şube Başkanlığınca düzenlenen program, Şehitler Anıtı yanındaki eski Vilayet binası arsasındaki alanında saat:10,oo’da yapıldı.

TEMAD Osmaniye Şube Başkanı Emekli Astsubay Şenel Yıldız’ın Atatürk Anıtına çelenk sunması ile başlayan program, saygı duruşu İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

TEMAD Osmaniye Şube Başkanı Şenel Yıldız’ın günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı konuşmanın ardından, Derneğe katkılarından dolayı plaket takdimi gerçekleşti.

Osmaniye Belediyesi Mehter Takımının gösterilerinin ardından,

OŞYAD üyelerinden Melek Avcı Çoşkun ve Ali Köşker günün anlam ve önemi ile ilgili şiirlerini okurken, yine OŞYAD üyelerinden Nurdoğan Çolakkadıoğlu ve Hatice Abul bağlamaları ile türkülerini seslendirdiler.

Emekli Astsubaylar günü programına; Belediye Başkan Yardımcılarından Sait Başkut ve M. Fatih Özdokur, Siyasi parti ve STK temsilcileri ile emekli Astsubaylar katıldı.

Program ikramlarla sona erdi.

TEMAD’TAN BASIN AÇIKLAMASI

Temad Osmaniye Şubesi tarafından saat:14.30’da, Eski  Vilayet binası alanındaki Atatürk Anıtı önünde basın açıklaması yaptı.

Osmaniye Şube Başkanı emekli Astsubay Şenel Yıldız, Yönetim kurulu ve dernek üyelerinin katılımı ile gerçekleşen basın açıklamışını, Derneğin Yönetim kurulu üyelerinden  Emekli Astsubay Oktay Kaya okudu.

Kaya basın açıklamasında, Türkiye genelindeki 98 şube ve temsilcilikleriyle tek vücut olduklarını vurgulayarak;  ortak basın açıklaması yaptıklarını dile getirdi.

Türkiye’deki emekli Astsubayların görev anlarındaki yaşantılarını ve şu andaki emekli hallerindeki sıkıntılarını dile getiren Kaya, maaş ve özlük hakları ile ilgili sorunları dile getirdi.

Basın açıklaması, katılımcıların Atatürk Anıtı önünde toplu fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi. 

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Söke Belediyesinden Yenikent Deresinde kapsamlı çalışmaÖnceki Haber

Söke Belediyesinden Yenikent Deresinde k...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmazdan teknoloji vurgusu: Bağımsız olmayan ülkeler güçlü olamazSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmazdan tekno...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar