160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Telefon dolandırıcıları yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Telefon dolandırıcıları yakalandı
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ’TA KENDİNİ POLİS, ASKER, SAVCI OLARAK TANITARAK VATANDAŞLARI DOLANDIRAN ŞEBEKENİN 2 ŞÜPHELİSİ ŞANLIURFA VE KAHRAMANMARAŞ’TA YAPILAN BAŞARILI OPERASYONLA YAKALANDI.

Kahramanmaraş’ta kendilerini polis, asker, savcı olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran şebekenin 2 şüphelisi Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta yapılan operasyonla yakalandı.


Alınan bilgilere göre, Onikişubat ilçesinde oturan 47 yaşındaki Öğretmen Ferda B.’yi arayan telefon dolandırıcıları, bir operasyon olduğunu belirterek 700 bin TL değerinde ziynet eşyasını boş bir arsada bulunan elektrik direğinin yanına bırakmasını istedi. Panik halinde tüm parasını ve eşyasını dolandırıcıların istediği yere bırakan öğretmen, daha sonra dolandırıldığını anlayarak şikayetçi oldu.


Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde şahısların izlerini buldu. Dolandırıcılık şebekesinden birisinin Kahramanmaraş’ta ikamet eden İlhan T. (20) diğerinin Şanlıurfa’da oturan Kadir A. (21) olduğu tespit edildi. Yapılan operasyon sonrası şahıslar yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar doktor kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizlinin 19 ilçesinde asfalt seferberliği sürüyorÖnceki Haber

Denizlinin 19 ilçesinde asfalt seferberl...

Amasya Valisi Masatlı: “Yeni projelerle toprağı suyla buluşturmaya devam ediyoruz”Sonraki Haber

Amasya Valisi Masatlı: “Yeni projelerle...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar