160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tekirdağda balıkçılar 4 gündür denize açılamıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tekirdağda balıkçılar 4 gündür denize açılamıyor
Abone ol
TEKİRDAĞ’IN SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE BALIKÇILAR, MARMARA DENİZİ’NDE ETKİLİ OLAN POYRAZ SEBEBİYLE 4 GÜNDÜR DENİZE AÇILAMIYOR.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde balıkçılar, Marmara Denizi’nde etkili olan poyraz sebebiyle 4 gündür denize açılamıyor.


Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarından sonra geçen hafta Cuma günü Marmara Denizi’nde başlayan poyraz, 4 gündür etkisini sürdürüyor. Poyraz fırtınası sebebiyle Süleymanpaşa’daki balıkçılar 4 gündür denize açılamıyor. Poyraz sebebiyle rıhtıma bağlanan bir teknenin su alması sonrasında suyun dibine battığı da görüldü. Balıkçılar 4 gündür denize açılmayı beklediklerini ifade ederek, bu sezon çoğu balıkçı arkadaşlarının Karadeniz’e gittiklerini ifade etti.


Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi İkinci Başkanı Hüseyin Oğuzlar, yaptığı açıklamada, "4-5 gündür poyrazın sert esmesiyle balıkçılar denize açılamıyor ve birkaç gün daha süreceği bekleniyor. Tabii havalar açıldıktan sonra tekrar balıkçı arkadaşlarla denize açılmaya devam edeceğiz. Ağların tamiri, tekne bakımları, yani kendimize yapacak iş buluyoruz. Bu arada yunusların yırtıklarını da tamir ediyoruz. Bu sezon Karadeniz’e giden arkadaşlar için çok iyi tabii, orada havalar esmese daha da iyi olacak inşallah. Burada da iyi olması bekleniyor” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Becel, özel öğrencileri ziyaret etti.Önceki Haber

Vali Becel, özel öğrencileri ziyaret ett...

Gölbaşında ardı ardına spor müsabakalarıSonraki Haber

Gölbaşında ardı ardına spor müsabakaları

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar