160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Tayyare Limanı Dergisi markalaşma sayısı çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tayyare Limanı Dergisi markalaşma sayısı çıktı
Abone ol
TAYYARE LİMANI DERGİSİ, MARKALAŞMA KONUSUYLA OKUYUCULARI İLE BULUŞTU. DERGİNİN ÇIKAN 11. SAYISINDA MARKALAŞMA VE MARKALAŞMA SÜRECİNE DAİR KONULAR ELE ALINIYOR. DERGİNİN YENİ SAYISI TAYYARELİMANİ.COM’ DA YAYINLADI

Tayyare Limanı Dergisi, markalaşma konusuyla okuyucularıyla buluştu. Derginin çıkan 11. sayısında markalaşma ve markalaşma sürecine dair konular ele alınıyor.


İki ayda bir yayınlanan derginin mart ve nisan ayı sayısında ’markalaşma’ başlığı ile okuyucularının karşısına çıktı. Tayyare Limanı, yeni sayısında markalaşmaya dair konulara yer veriliyor. Her sektörde yıllarca çalışmış ve yüzlerce markanın oluşumunda rol almış marka danışmanı İbrahim Köksal ile yapılan röportajda markalaşma süreci hakkında detaylı bilgiler veriliyor.


Serbay Interactive Ajans Başkan Yardımcısı Özkan Gözütok’un marka olmak için önemli olan kilometre taşlarını belirttiği yazısıyla da 11. sayıda markalaşma adına merak edilen kafalardaki soru işaretleri aydınlatılıyor. Gözütok çıkan yeni sayı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Dergiyi hazırlayan ekibin ortak derdi olan markalaşma, Tayyare Limanı’nın için en öğretici sayılarından biri oldu. Dijital ve ücretsiz olarak yayınlanan Tayyare Limanı Dergisi, yeni sayısı ve birçok içeriğiyle tayyarelimani.com’da okuyucularını bekliyor" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Korkut Ata Üniversitesi Rektörü iftar yemeğinde öğrencilerle buluştuÖnceki Haber

Korkut Ata Üniversitesi Rektörü iftar ye...

Kaymakam Yamandan Ayvalık Polisine ziyaretSonraki Haber

Kaymakam Yamandan Ayvalık Polisine ziyar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar