04 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Taşkın Zararları Yerinde İncelendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taşkın Zararları Yerinde İncelendi
Abone ol
Osmaniye Kadirli’de yaşanan taşkın sonrası Kaymakam Erdinç Dolu sahada incelemelerde bulundu. Temizlik ve hasar tespit çalışmaları aralıksız sürüyor.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde geçtiğimiz gün etkili olan taşkının ardından bölgede çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Kaymakam Erdinç Dolu, afetten etkilenen alanlarda incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Taşkından zarar gören bölgeleri yerinde inceleyen Kaymakam Dolu, ekiplerin yürüttüğü çalışmaları yakından takip etti.

Vatandaşlarla birebir görüşen Dolu, geçmiş olsun dileklerini ileterek yaşanan mağduriyetleri dinledi.

Yapılan açıklamada, devletin tüm imkânlarıyla sahada olduğu vurgulanırken, temizlik ve hasar tespit çalışmalarının aralıksız sürdüğü belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kaymakamımız Sayın Erdinç Dolu, taşkından etkilenen alanlarda incelemelerde bulunarak vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Zarar gören bölgeleri yerinde inceleyen Kaymakamımız, vatandaşlarla yakından ilgilenerek geçmiş olsun dileklerini iletti ve yaşanan mağduriyetleri dinledi.”

Yetkililer, taşkının ardından bölgede temizlik ve hasar tespit çalışmalarının koordineli şekilde devam ettiğini belirtti.

Vatandaşların güvenliği ve ihtiyaçlarının karşılanmasının öncelikli olduğu ifade edilirken, yaraların en kısa sürede sarılması için tüm ekiplerin sahada olduğu kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Minikler, Kızıl Kaptan ile hayal yolculuğuna çıktı Önceki Haber

Minikler, Kızıl Kaptan ile hayal yolculu...

Kütahyada Polis Haftası dolayısıyla şehitlikler ziyaret edildi Sonraki Haber

Kütahyada Polis Haftası dolayısıyla şehi...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar