25 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Tarsusta trafik polisine anlamlı sürpriz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarsusta trafik polisine anlamlı sürpriz
Abone ol
Mersin’in Tarsus Ilçesinde Görev Yapan 30 Yıllık Trafik Polisi Tuncay Aydın’a Esnaf Tarafından Anlamlı Bir Sürpriz Yapıldı. Ilçede Esnaflık Yapan Ayhan Kızılelma, Görev Başındaki Polis Memurunun Fotoğrafını çerçeveleterek Aydın’a Hediye Etti.

Mersin’in Tarsus ilçesinde yıllardır özveriyle çalışan trafik polisi esnafın sürpriz hediyesiyle duygu dolu anlar yaşadı.

Tarsus ilçesinde görev yapan 30 yıllık trafik polisi Tuncay Aydın’a esnaf Ayhan Kızılelma tarafından anlamlı bir sürpriz yapıldı. Yıllardır vatandaşların güvenliği için görev yaptığını belirten Aydın, kendisini duygulandıran jest karşısında teşekkür ederek, "Böyle bir hatıra benim için çok kıymetli. Esnafımıza bu ince düşüncesi için teşekkür ediyorum" dedi.

Esnaf Ayhan Kızılelma ise trafik polislerinin her şartta görev yaptığını vurgulayarak, "Tuncay abimizin yıllardır özveriyle çalıştığını görüyoruz. Küçük bir hatıra bırakmak istedim" diye konuştu.

Anlamlı hediye, çevredeki vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Obezite, kişinin yaşam kalitesini düşürüyor Önceki Haber

Obezite, kişinin yaşam kalitesini düşürü...

Başkan Arıcı, ilkokul öğrencilerini ağırladı Sonraki Haber

Başkan Arıcı, ilkokul öğrencilerini ağır...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar