25 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İSKİ'nin alt yapı çalışması sırasında doğalgaz borusu delindi, vatandaşlar büyük panik yaşadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İSKİ'nin alt yapı çalışması sırasında doğalgaz borusu delindi, vatandaşlar büyük panik yaşadı
Abone ol
Istanbul Eyüpsultan'da Istanbul Su Ve Kanalizasyon Idaresi (iski) Ekiplerinin Alt Yapı çalışması Sırasında Ana Arterdeki Doğal Gaz Borusu Delindi. Büyük Bir Patlama Sesinin Ardından Yoğuz Gaz Kokusu Etrafa Yayılırken, Panik Yaşayan Vatandaşlar çalışmaların Zamansız Yapıldığını Söyleyerek Iski'ye Tepki Gösterdi.

İstanbul Eyüpsultan’da İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) ekiplerinin alt yapı çalışması sırasında ana arterdeki doğalgaz borusu delindi. Büyük bir patlama sesinin ardından yoğun gaz kokusu etrafa yayılırken, panik yaşayan vatandaşlar çalışmaların zamansız yapıldığını söyleyerek İSKİ’ye tepki gösterdi.

Olay, Eyüpsultan Bulvarı’nda saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, İSKİ’nin devam eden alt yapı çalışması sırasında iş makinesi ana arterdeki doğalgaz borusunu deldi. Büyük bir patlama sesinin ardından etrafa gaz kokusu yayıldı. Patlama sesi ve yoğun gaz kokusu nedeniyle panik yaşanırken, ihbar üzerine olay yerine gelen İGDAŞ ekipleri gazı kesti. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, vatandaşlar bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler boruyu onarmak için çalışma başlatırken, vatandaşlar çalışmaların yaz döneminde yapılması gerektiğini belirterek İSKİ’ye tepki gösterdi.

"Patlama sesi duyduk, Korku dolu anlar yaşadık"

Esnaf Kaan Pala, "Şu anda doğalgaz yok. Ama 1-2 saate geleceği söylendi. Yüksek sesle bir patlama sesi duyduk. Ateş çıkmadı ama ses geldi. İnanılmaz derece ses yüksekti. Sonra polisler, itfaiye geldi. Sonra doğalgaz ekibi geldi. Şu anda doğalgazımız çalışmıyor. Çalışmadan kaynaklı kepçe arkadaşımız yanlışlıkla patlatmış. Ana artermiş. Tam önümüzde oldu. Korku dolu anlar yaşadık" dedi.

"Yazın yapılabilecek çalışmaların yoğun zamanda yapılması bizi mağdur etti"

Alperen Karahan isimli esnaf ise, "Saat 16.00’da ses ardından koku geldi. Çok yoğun bir koku vardı. Çalışma sırasında kepçe vurmuş. Doğalgaz borusunu patlattı. Tüm müşterilerimizi dışarı çıkardılar. Biz de mağduruz. Hala doğalgazımız yok. Herkes onu konuşuyor . İstanbul daha sakinken yazın yapılabilecek şeylerin kış zamanında, yoğun olduğu zamanda yapılması bizi mağdur etti. Trafik yoğunluğu yaşandı. Kavgalar oluyor. Bizim açımızdan da müşteriler daha az gelmeye başladı" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vatikan'dan 18 yıl aradan sonra Fransa'ya ilk resmi ziyaret Önceki Haber

Vatikan'dan 18 yıl aradan sonra Fransa'y...

Yüksekova-Van yolunda trafik kazası: 4 yaralı Sonraki Haber

Yüksekova-Van yolunda trafik kazası: 4 y...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar