160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sporcular, 2inci lige katılabilmek için mücadele veriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sporcular, 2inci lige katılabilmek için  mücadele veriyor
Abone ol
Sporcular, 2’inci Lige Katılabilmek Için Mücadele Veriyor

Bozüyük Güneş Spor Kulübü Bocce takımı, Antalya Kemer ilçesinde yapılacak olan Türkiye 2. petank liginde yer alabilmek için eleme müsabakalarında mücadele ediyor.

Ankara Kahramankazan ilçesinde düzenlenen eleme müsabakalarına, değişik illerden gelen 34 kulübün sporcuları katıldı. Şampiyonada ilk dört dereceyi alan kulüpler Antalya Kemer ’de yapılacak olan Türkiye 2.lig Petank Şampiyonası’nda yarışmaya hak kazanacak.

Turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Antrenör İsmail Torunlar, “Turnuva 29 Eylül ile 1 Ekim tarihlerinde 34 kulüp takımı ile İsviçre sisteminde oynanacak. Biz de bu kulüpler arasında madalya şansı arayacağız. Turnuvaya iyi hazırlandık, desteklerinden dolayı Bozüyük Güneş Spor Kulüp Başkanımız Ümit Kök’e teşekkür ederiz“ dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Park halindeki otomobilden tüfek ele geçirildi: 5 gözaltı Önceki Haber

Park halindeki otomobilden tüfek ele geç...

İş yeri içeride bulunan araçlarla birlikte yandı, yangındaki zarar milyarlarla ifade ediliyor Sonraki Haber

İş yeri içeride bulunan araçlarla birlik...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar