160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Söke TARİŞ buğday alımında da üreticinin sigortası olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Söke TARİŞ buğday alımında da üreticinin sigortası olacak
Abone ol
SÖKE TARİŞ 131 NO.LU PAMUK VE YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL ÖZER

Türkiye’nin önemli pamuk ekim sahası olan Söke ovasında geçen yıldan bu yana buğday üretimi de geniş çapta yapılmaya Söke TARİŞ 131 No.lu Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer,başlanırken, "Piyasanın altında kalmayacak rakamlarla üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.



Bu yıl yaklaşık 150 bin hektar buğday ekili alan bulunurken, geçtiğimiz yıl buğday alımı yapan Söke TARİŞ 131 No.lu Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi bu sezon da buğday alımı yapacağını açıklamıştı. TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer yaptığı açıklama ile pamuktan sonra buğdayda da fiyat politikalarında denge unsuru olacaklarını gösterdi. Buğday hasadının hız kazandığı Söke ovasında pamuk sezonunda olduğu gibi buğday sezonunda da açıkladığı alım fiyatı ile yüzleri güldürmeyi başaran Kooperatif Başkanı İsmail Özer, buğday alım fiyatlarını 6,50 ile 6,75 lira olarak güncellediklerini belirtti.



Söke TARİŞ 131 No.lu Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer, “Buğday alımına başlarken, önce üreticimiz dedik. Piyasanın altında kalmayacak rakamlarla da üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobiller çarpıştı; 1 yaralıÖnceki Haber

Otomobiller çarpıştı; 1 yaralı

Yanal Oba Mahallesinde park çalışmasıSonraki Haber

Yanal Oba Mahallesinde park çalışması

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar