160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Soğuk hava öncesi Antalyada 18 derecede deniz keyfi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Soğuk hava öncesi Antalyada 18 derecede deniz keyfi
Abone ol
TÜRKİYE’NİN BİRÇOK BÖLGESİNDE KARA KIŞ ETKİSİNİ GÖSTERİRKEN, ANTALYA’DA YAZDAN KALMA GÜNLER YAŞANMAYA DEVAM EDİYOR. HAVANIN 18, DENİZ SUYU SICAKLIĞININ İSE 19 DERECE ÖLÇÜLDÜĞÜ KENTTE, GÜNEŞLİ HAVAYI GÖRENLERİN ADRESİ DÜNYACA ÜNLÜ KONYAALTI SAHİLİ OLDU.

Türkiye’nin birçok bölgesinde kara kış etkisini gösterirken, Antalya’da yazdan kalma günler yaşanmaya devam ediyor. Havanın 18, deniz suyu sıcaklığının ise 19 derece ölçüldüğü kentte, güneşli havayı görenlerin adresi dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili oldu.


Soğuk hava dalgası Türkiye’de etkisini göstermeye başlıyor. Beklenen soğuk hava dalgası öncesi havanın 18, deniz suyu sıcaklığının ise 19 derece ölçüldüğü turizm kenti Antalya’da güneşli havayı görenlerin adresi dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili oldu. Yerleşik yabancıların yoğunlukta yaşadığı Konyaaltı ilçesinde, denize girenlerin büyük çoğunluğunu turistlerin oluşturduğu görüldü. Turistler çocuklarıyla da deniz keyfi yaptı. Kıyı şeridinde oluşan kalabalık ise adeta yaz aylarını aratmadı. Bazı kişiler ise arkadaşları ile sahil şeridinde yürümeyi tercih etti. Ailesi ile birlikte sahile balık tutmaya gelen Onur Türk, "Antalya’da biz izinli günlerimizde sahile geliyoruz. Güzel bir havamız var. Dağlarda kar var, sahil ise cıvıl cıvıl. Yaz devam ediyor, Antalya’ya kış gelmedi. Güzel mevsim var" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İki üniversite öğrencisinin ölümüne sebep olan sürücüye 10 yıl 6 ay hapis cezası Önceki Haber

İki üniversite öğrencisinin ölümüne sebe...

Gençler için psikolog desteği Sonraki Haber

Gençler için psikolog desteği

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar