160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sivasta maden ocağında göçük: 1 işçiyi kurtarma çalışması devam edecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sivasta maden ocağında göçük: 1 işçiyi kurtarma çalışması devam edecek
Abone ol
Sivas’ta Bir Maden Ocağında Meydana Gelen Göçük Sonrası Bir Işçi Toprak Altında Kaldı. Devam Eden Toprak Kayması Nedeniyle Ara Verilen çalışmalara Günün Ilk ışıklarıyla Birlikte Devam Edilecek.

Sivas’ta bir maden ocağında meydana gelen göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. Devam eden toprak kayması nedeniyle ara verilen çalışmalara, günün ilk ışıklarıyla birlikte devam edilecek.

Edinilen bilgilere göre olay, dün 16.30 sıralarında Divriği ilçesi Çaltı köyü mevkiinde bulunan bir maden ocağında meydana geldi. Fimar adlı şirkete ait demir madeninde henüz bilinmeyen bir nedenle göçük oluştu. Göçük sonrası sahada görev yapan S.Y. (66) toprak altında kaldı. Madende bulunan diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edilmiş, göçük altında kalan S.Y.’yi kurtarmak için ekipler çalışma başlatmıştı. Maden sahasında devam eden toprak kayması nedeniyle çalışmalar durdurulmuştu. AFAD ekipleri, günün ilk ışıkları ile birlikte arama-kurtarma çalışmalarına devam edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘Kontağı çevirmeden kaputa vurun uyarısı Önceki Haber

‘Kontağı çevirmeden kaputa vurun uyarısı

Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti Sonraki Haber

Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist k...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar