17 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sivasta 334 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapalı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sivasta 334 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapalı
Abone ol
Sivas'ta Kar Yağışı Ve Tipi Nedeniyle 334 Yerleşim Yerinin Yolu Ulaşıma Kapandı. Ekipler, Yolların Ulaşıma Açılması Için Aralıksız Mesai Yapıyor.

Sivas’ta kar yağışı ve tipi nedeniyle 334 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Ekipler, yolların ulaşıma açılması için aralıksız mesai yapıyor.

Sivas’ta etkili olan kar yağışı ve tipi, ulaşımda aksamalara neden oldu. Yoğun yağış sonrası il genelinde 334 yerleşim yerinin yolu araç ulaşımına kapandı. Yağışın ardından İl Özel İdaresi ekiplerince karla mücadele çalışmaları başlatıldı. Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla sahada görev yapan ekipler, kapanan yolların yeniden ulaşıma açılması için aralıksız mesai yapıyor. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin, tüm imkânlarını seferber ederek ulaşımın yeniden sağlanması için yoğun gayret gösterdiği ifade edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sivasta eş zamanlı uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama Önceki Haber

Sivasta eş zamanlı uyuşturucu operasyonu...

Kahramanmaraş Büyükşehirden 2025te çiftçiye 100 milyonluk destek Sonraki Haber

Kahramanmaraş Büyükşehirden 2025te çiftç...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar