04 Haziran, 2023, Pazar
DOLAR20.9783
EURO22.5975
ALTIN1313.1

Silopide kar yağınca vatandaşlar ilçe stadının yolunu tuttu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Silopide kar yağınca vatandaşlar ilçe stadının yolunu tuttu
Abone ol
ŞIRNAK'IN SİLOPİ İLÇESİNDE AKŞAM SAATLERİNDE YAĞAN KAR, İLÇEYİ BEYAZ ÖRTÜYE KAPLADI. BUNU FIRSAT BİLEN VATANDAŞLAR STADA GEÇEREK KARIN KEYFİNİ ÇIKARDI.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde akşam saatlerinde yağan kar, ilçeyi beyaza bürüdü. Vatandaşlar ise statta karın keyfini çıkardı.


Yoğun kar yağışı yurt genelini etkisi altına alırken Silopi ilçesinde de renkli görüntüler ortaya çıktı. Akşam saatlerinde bastıran kar yağışı, kısa sürede ilçeyi beyaza bürüdü. Vatandaşlar, evlerinde durmayarak dışarı çıkıp, karın keyfini çıkardı. Gençlik ve Spor Bakanlığınca tadilatı yapılan ilçe stadı beyaz örtüyle kaplandı. Stat, vatandaşların eğlence merkezi haline geldi. Kimi aileler çocuklarıyla beraber stada eğlenmeye gelirken, kimileri de kardan adam yapmanın keyfini çıkardı. Kardeşleri ile beraber stada kar oynamaya gelen vatandaşlardan Ahmet Uçar, uzun süredir kar yağmadığı için ve bunu fırsat bilerek oynamaya geldiklerini söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar