02 Haziran, 2024, Pazar
DOLAR32.2363
EURO34.9606
ALTIN2412.1

Silifkede özel çocuklar arasında atletizm yarışması düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Silifkede özel çocuklar arasında atletizm yarışması düzenlendi
Mehmetçik Vakfı Kurban Bağışı
Abone ol
Silifke Ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 10-16 Mayıs Engelliler Haftası çerçevesinde özel Eğitim Kurumlarında Eğitim Gören öğrenciler Arasında Atletizm Yarışması Düzenlendi.

Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 10-16 Mayıs Engelliler Haftası çerçevesinde özel eğitim kurumlarında eğitim gören öğrenciler arasında atletizm yarışması düzenlendi.

Silifke Şehir Stadyumu’nda 100 metre, 400 metre ve 400 metre bayrak kategorilerinde düzenlenen yarışmalara 28’i erkek, 12’si kız olmak üzere toplam 40 özel öğrenci katıldı. Beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde önce ısınma hareketleri yaparak yarışmalara hazırlanan öğrenciler, 3 kategoride 6 ayrı gurupta derece elde etmek için yarıştı.

Yarışmalar sonunda dereceye giren öğrencilere Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Kaya ve Yaşar Ok madalyalarını verdi.

Madalya töreni sonrasında özel eğitim kurumu öğretmenleri ve öğrencileri müzik eşliğinde çeşitli oyunlar oynadı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin yaptığı açıklamada, “Engelliler Haftası çerçevesinde düzenlenen atletizm yarışmalarında özel öğrencilerimiz ile beraber olduk. Özel öğrencilerimiz kız ve erkek kategorilerinde 100’er metre, 400 metre ve bayrak koşularını yaptılar. Rehabilitasyon merkezlerimizde çalışan öğretmen ve eğitim gören öğrencilerimizin halkoyunları gösterilerini izledik. Aynı zamanda bütün özel eğitim kurumlarımız, resmi kurumlarımız ile beraber bu etkinliğe katkıda bulundular. Önemli olan gençleri böylelikle hayatın içerisinde bulundurmaya çalıştık. Bunda da etkili olduğumuzu düşünüyorum. Derece alan almayan bütün öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kafa kafaya çarpışan otomobillerin sürücüleri yaralandıÖnceki Haber

Kafa kafaya çarpışan otomobillerin sürüc...

Duygusal açlık obeziteye yol açarSonraki Haber

Duygusal açlık obeziteye yol açar

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar