04 Aralık, 2023, Pazartesi
DOLAR28.9244
EURO31.4961
ALTIN1961.5

Siirtte ambulans servisi personellerine eğitim verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siirtte ambulans servisi personellerine eğitim verildi
Abone ol
Siirt Il Ambulans Servisi Başhekimliğine Bağlı Acil Sağlık Hizmetleri Istasyonunda Görev Yapan Personellere, Il Ambulans Servisi Başhekimliği "adli Vaka Ve Maddi Delilleri Yaklaşım Eğitimi" Verildi.

Siirt İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunda görev yapan personellere, İl Ambulans Servisi Başhekimliği "Adli vaka ve maddi delilleri yaklaşım eğitimi" verildi.

Eğitimde, acil sağlık hizmetleri alanındaki profesyonel personellere adli olaylara nasıl yaklaşılması gerektiği ve olay yerindeki maddi delillere nasıl hassas bir şekilde davranılması gerektiği konularında bilgi verildi. İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, katılımcılara adli vaka durumlarında nasıl doğru bir şekilde müdahale edilmesi gerektiği konusunda pratik bilgiler sunarken, adli delillerin korunması ve toplanmasının önemi vurgulandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsunsporda 24 oyuncu gitti, 5 oyuncu kendine kulüp arıyorÖnceki Haber

Samsunsporda 24 oyuncu gitti, 5 oyuncu k...

Gaziantep FK, Sivasspor maçını hazırlıklarına devam ettiSonraki Haber

Gaziantep FK, Sivasspor maçını hazırlıkl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar