28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, muhtar ve kanaat önderleri ile bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, muhtar ve kanaat önderleri ile bir araya geldi
Abone ol
SİİRT VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.


Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt’in Baykan ilçesinde muhtarlar, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara hitap eden Vali Hacıbektaşoğlu, muhtarlarla, kanaat önderleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programa katılanlara teşekkür etti.


Siirt’in huzur ve kardeşlik kenti olduğunu kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, “Bizim amacımız ilimizin, huzurunu, birlik ve beraberliğini vatandaşlarımızla birlikte daha da güçlendirmektir. Memleketimizin ve huzurumuzun kıymetini iyi bilelim. Huzur ve güven ikliminin olmadığı bir yerde hayatın anlamı olmaz. Her zaman huzur, huzur, huzur diyeceğiz. Hep birlikte kenetleneceğiz ve birbirimizi seveceğiz. Aramıza fitne, fesat sokanlara, huzurumuzu bozanlara asla fırsat vermeyeceğiz” dedi.


Katılımcıların ramazan ayını kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, “Hedefimiz; halkımıza daha fazla hizmet etmek, kendilerini hizmetlerin en güzeliyle buluşturmak, sıkıntılarına ortak olmak, sorunlarını çözmek, onlarla sohbet etmek, onların sofralarında oturmak, onların huzurunu temin etmek, yaşam standartlarını daha da yükseltmektir, tüm çabamız budur, bunun için çalışıyoruz”diye konuştu.


Daha sonra muhtarlar ve toplum önderleri ile bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, sorun, talep ve beklentilerini dinledi. Programa, Siirt İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Emin Bağlı, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Amasyalı pazarcı Kılıçdaroğluna kuru soğan gönderecek: Kilosu 15 liraÖnceki Haber

Amasyalı pazarcı Kılıçdaroğluna kuru soğ...

Antalyada firari şahıslara eş zamanlı operasyonSonraki Haber

Antalyada firari şahıslara eş zamanlı op...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar