30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.396
EURO34.6623
ALTIN2392.6

Şiiri Ekmekleştirenler, 18. Yarışmada Buluşacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şiiri Ekmekleştirenler, 18. Yarışmada Buluşacak
Abone ol
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) tarafından düzenlenen geleneksel “Ekmek Ödüllü Şiir Yarışması”nın 18.’ncisine katılımlar devam ediyor.
Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) tarafından düzenlenen geleneksel “Ekmek Ödüllü Şiir Yarışması”nın 18.’ncisine katılımlar devam ediyor.

Osmaniye’nin İl statüsüne kavuşması ile birlikte başlatılan ve kenti; kültürel ve sanatsal anlamda tanıtmak amacı ile düzenlenen “Ekmek Ödüllü Şiir Yarışması”nın bu yıl 18.’ncisine başvurular devam ediyor.

OŞYAD Genel Sekreteri Hatice Bahar, “Geleneksel Ekmek Ödüllü Şiir Yarışması”na başvuruların devam ettiğini belirterek yazılı bir açıklama yaptı.

Türkiye’nin değişik illerinden şiirlerin geldiğini belirten OŞYAD Genel Sekreteri Hatice Bahar; “Derneğimizin organizesinde geleneksel halde her yıl Ocak ayının ilk günlerinde başvurularını başlattığımız ve Nisan ayının son Cuma gününün akşam saatlerinde de ödül törenini yaptığımız; “Ekmek Ödüllü Şiir Yarışması”nın bu yıl 18.’ncisi gerçekleştiriyoruz. Derneğimiz bu etkinliği, 17 yıldır gün ve tarih değişikliği yapılmadan yapılmış olup, amacımız Osmaniye’mizin tanıtımına katkıda bulunmak olmuştur.

Ülkemizin değişik illerinden gelen şairlerimizi geçmiş yıllarda konuk ettik, onlarla tanışma olanağı bulduk ve Osmaniye’mizin tarihi ve turistik yerlerini gezdirip tanıttık.”dedi.

OŞYAD Genel Sekreteri Hatice Bahar, yarışmaya katılımların devam ettiğini belirterek, 11 Nisan 2015 tarihine kadar başvuru yapılabileceğini söyledi.

Bahar; “Yarışmamıza  bu güne kadar yapılan başvurular Osmaniye’mizin tanıtımına katkıda bulunulması açısından bizleri mutlu etmektedir. Elimize ulaşan şiirlerin illerine göre dağılımına baktığımızda, bugün itibarı ile; Denizli, Antalya, Mersin, İstanbul, Gümüşhane, Bursa, Amasya, Trabzon, Gaziantep, Eskişehir, Muğla, Van, Balıkesir, Diyarbakır, Ankara  ve Osmaniye illerimizden yarışmamıza katılımlar olmuştur. Başvuruların 11 Nisan 2015 tarihinde sona ereceğini burada anımsatırken, o tarihe kadar yurdumuzun diğer illeri ile geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yurt dışından da katılımların olacağını bekliyoruz.”diye konuştu.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar