17 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Serinyol-Madenli yolunun açılışına motosiklet korteji renk kattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Serinyol-Madenli yolunun açılışına motosiklet korteji renk kattı
Abone ol
Hatay’da, Hatay Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yapımı Tamamlanan Ve Antakya Ile Arsuz Ilçelerini Birbirine Bağlayan Serinyol-madenli Yolu Açılışına Motosiklet Korteji Renk Kattı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Antakya ile Arsuz ilçelerini birbirine bağlayan Serinyol-Madenli yolunun açılışına motosiklet korteji renk kattı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), kentte uzun yıllardır konuşulan Antakya ile Arsuz ilçelerini birbirine bağlayan Serinyol-Madenli yolunu hafta sonu hizmete almıştı. İki ilçe arasında 76 kilometre olan mesafe 55 kilometreye düşürülerek ulaşım süresi kısaldı. Açılışa katılan yaklaşık 50 motosikletli sporcunun kortej sürüşü, törene renkli anlar kattı. Protokol üyelerinin kurdele kesimiyle birlikte resmen trafiğe açılan yolda, motosiklet kulübü üyeleri zorlu Amanos eteklerindeki güzergahta ilk sürüş deneyimini yaşadı. Antakya Tahtaköprü Mahallesi’nden başlayıp Arsuz Kent Meydanı’nda sona eren sürüş rotasıyla; Amanos yaylalarının güzellikleri, bölgedeki turizm destinasyonları ve Hatay’ın doğal manzaraları kamuoyuna tanıtıldı. Sürüş güzergahının manzarasına hayran kaldıklarını ifade eden motosiklet sporcuları, trafikte dikkatli olunması ve kurallara uyulması gerektiğine dikkat çekti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi yetkilileri, Hatay’ın kültürel, tarihi ve doğal zenginliklerinin tanıtımı için etkinliklerin süreceğini belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Artvinde gençler derede horonla serinledi Önceki Haber

Artvinde gençler derede horonla serinled...

Antalyada caretta caretta yuvaları zarar gördü Sonraki Haber

Antalyada caretta caretta yuvaları zarar...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar