160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Selin vurduğu Denizli için yeniden sarı uyarı verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Selin vurduğu Denizli için yeniden sarı uyarı verildi
Abone ol
Dün Yaşanan şiddetli Yağışların Ardından Sel Ve Su Baskınlarının Yaşandığı Denizli’de, Yarın Beklenen Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlar öncesi Sarı Uyarıldı.

DENİZLİ (İHA) – Dün yaşanan şiddetli yağışların ardından sel ve su baskınlarının yaşandığı Denizli’de, yarın beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar öncesi sarı uyarıldı.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre; 2 Haziran 2023 Cuma günü bölgede yer alan Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illeri ile çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Görülecek olan yağışların yerel olarak kuvvetli şekilde metrekareye 21-50 kilogram arasında düşmesi beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Yarın öğle saatlerden itibaren yaşanacağı tahmin edilen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların, gece saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesinin beklendiği ifade edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beypiliç fabrikasında feci kaza: Banda sıkışan işçi hayatını kaybettiÖnceki Haber

Beypiliç fabrikasında feci kaza: Banda s...

Keşanda bariyere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandıSonraki Haber

Keşanda bariyere çarpan otomobilin sürüc...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar