160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sel felaketinde yıkılan köprünün ihalesi yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sel felaketinde yıkılan köprünün ihalesi yapıldı
Abone ol
Il özel Idaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Devrek Ilçesinde Felaketi Sonrasında Yıkılan Yaya Köprüsünün Ihlalesinin Yapıldığını Açıkladı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Devrek İlçesinde felaketi sonrasında yıkılan yaya köprüsünün ihlalesinin yapıldığını açıkladı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz Devrek İlçesinde sel felaketi sonucunda yıkılan yaya köprünün ihalesinin yapıldığı ve 120 iş günü içerisinde yapılacağını duyurdu.

Karayılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“8-9 Temmuz ilimizde meydana gelen sel felaketinin izlerini silme çalışmalarımı devam ediyor. İçişleri Bakanımız sayın Ali Yerlikaya, Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç’un Devrek İlçesini ziyaret ettiği dönemde yaya köprüsünün göçtüğü kullanılmaz hale geldiğini hepiniz biliyoruz. Sayın Valimizin talimatı ile bu köprünün ihale sürecini hızlı şekilde başlattık. Devrek Belediyesinin yapmış olduğu proje vardı bu proje DSİ tarafından revize edilmesi istenilince İl Özel İdaresi ve Valilik olarak bu projeyi üstlendik. Hızlı bir şekilde ihalemizi gerçekleştirdik. 8 milyon 900 bin TL bedelle sonuçlandı. Köprünün bitim süresi 120 gün süresi var. Hızlı bir şekilde takip edilecek. Devrek’de ki sel felaketinden etkilenen köprümüzü yapmış olacağız. Bu fırtına da Ereğli bölgemiz ve Alaplı bölgemiz ciddi bir zarar gördü. Yalı boyu köylerinde ve kanalizasyon ve diğer işleri yapmak için çalışmalara başladık."

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
”Öğretmenler Günü”ne 3 gün kala şehit edilen Ayşenur öğretmen, gününü hiç kutlayamadı Önceki Haber

”Öğretmenler Günü”ne 3 gün kala şehit ed...

Kadına şiddetle mücadele gününde kadınlar sergi açtı Sonraki Haber

Kadına şiddetle mücadele gününde kadınla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar