160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Şehzade şehirleri Amasya ve Manisa ‘su kardeşi oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehzade şehirleri Amasya ve Manisa ‘su kardeşi oldu
Abone ol
Tarım Ve Orman Bakanı Ibrahim Yumaklı'nın Da Katılımıyla Gerçekleştirilen Programda Protokolü Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram çelik Imzaladı. Etkinlikte, Belediye Su Kardeşliği Uygulamasına Dahil Edilen 18 Belediye Arasında Protokol Imzalandı.

Şehzadeler şehri olarak bilinen Amasya ve Manisa suyun en iyi şekilde yönetilmesi ile verimliliğinin sağlanması amacıyla su kardeşi oldu. Amasya Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi arasında ‘Su Kardeşliği’ protokolü imzalandı. Protokol sayesinde iki şehir tecrübe paylaşımları yapacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı öncülüğünde yürütülen su verimliliği seferberliği çerçevesinde Ankara’da ‘Su Verimli Kentler ve Belediye Su Kardeşliği Etkinliği’ düzenlendi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın da katılımıyla gerçekleştirilen programda protokolü Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik imzaladı. Etkinlikte, belediye su kardeşliği uygulamasına dahil edilen 18 belediye arasında protokol imzalandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zengezur Koridorunun açılmasıyla Türkiye enerji koridoru haline gelecekÖnceki Haber

Zengezur Koridorunun açılmasıyla Türkiye...

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Pozantı’da incelemede bulunduSonraki Haber

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Pozantı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar