19 Mayıs, 2024, Pazar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Seçer Şehit Aileleri ile Bayramlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Seçer Şehit Aileleri ile Bayramlaştı
Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan Bayramı'nda şehitleri anmak ve aileleriyle bayramlaşmak için Arife Günü'nde Mersin Şehitliği'ni ziyaret etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan Bayramı'nda şehitleri anmak ve aileleriyle bayramlaşmak için Arife Günü'nde Mersin Şehitliği'ni ziyaret etti. Törende şehitler için dua okundu ve Başkan Seçer şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Seçer, tören sonrası yaptığı açıklamada, şehitlerin aileleriyle bir araya gelerek onları anma ve bayramlaşma imkanı bulduklarını söyledi.

Bayram boyunca şehirde kalacağını ve hemşehrileriyle bir araya geleceğini belirten Seçer, "Böyle özel günlerin özelliği de bu; insanları bir araya getiriyor" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan Bayramı süresince de kesintisiz hizmet vereceğini vurgulayan Seçer, toplu taşıma araçlarının 3 gün boyunca ücretsiz olacağını açıkladı.

Mezarlıklarda da temizlik ve bakım çalışmaları tamamlandığını ve vatandaşlara şeker ikram edileceğini belirten Seçer, Akbelen, Çiftlikköy ve Güneykent mezarlıklarına servis imkanı da sunulacağını söyledi.

Dezavantajlı mahallelerde yaşayan çocuklara da kumbaralar içerisinde şeker dağıtılacağını kaydeden Seçer, Mercan 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezi'nin randevusuz ziyaretçi kabul edeceğini ve Tarsus Doğa Parkı ile Tarsus Gençlik Kampı'nın da açık olacağını duyurdu.

Seçer, Etkinlik ve Sanat Merkezleri ile Okuma Salonlarının da Bayram boyunca açık olacağını ve çocukların bu imkânlardan faydalanmasını istedi.

Çevre illerden gelen ve hastanede hastası bulunan yurttaşlara hizmet veren Refakatçi Evi'nin de Ramazan Bayramı'nda açık olacağını belirten Seçer,

Engelli Transfer araçları ile Evde Bakım Hizmetlerinin de devam edeceğini söyledi.

Huzurlu bir Bayram temennisinde bulunan Seçer, "Bizim temel düsturumuz ve mottomuz birlik, beraberlik.

Gerisi teferruat. Birlik, beraberlik içerisinde sevdiklerimizle ve dostlarımızla Bayramımızı geçirelim.

Huzurlu bir Bayram olsun, tüm dünyaya huzur, sağlık ve mutluluk getirsin. Mersinli hemşehrilerimin bayramını kutluyorum" dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehit babası: Ben de şehit olmak isterim”Önceki Haber

Şehit babası: Ben de şehit olmak isterim...

Polis ekiplerinin bayram denetimleri tüm hızıyla devam ediyorSonraki Haber

Polis ekiplerinin bayram denetimleri tüm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar