160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Samsunda renkli 1 Mayıs kutlamaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsunda renkli 1 Mayıs kutlamaları
Abone ol
Samsun’da 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Renkli Görüntüler Ile Kutlandı. Meydandaki Programda “katil Sürüleri Filistin’den Defolun” Yazılı Pankart Açan Göstericiler, Abd Bayraklı üzerinde Filistinli çocukların Kanı Bulunan Kuklayı Ateşe Verdiler.

SAMSUN (İHA) – Samsun’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü renkli görüntüler ile kutlandı. Etkinlikte “Katil sürüleri Filistin’den defolun” yazılı pankart açıldı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları Samsun’da Atatürk heykeline çelenk sunumu ile başladı. Gar Kavşağı’nda toplanan işçi ve emekçiler, Cumhuriyet Caddesi üzerinden etkinliklerin düzenleneceği meydana kadar sloganlar ve pankartlar eşliğinde yürüdüler. Zaman zaman kıyafetleriyle yürüyen madenciler, fırıncılar ve diğer meslek grupları yürüyüşe katılanların beğenisini toplarken, bazı tepkiler de dikkat çekti.

Filistin halkına ve direnişine destek verdikleri için böyle bir eylem gerçekleştirdiklerini ifade eden grup, Türk halkı olarak her zaman özgür Filistin’in yanında olduklarını ve bölgede barışın sağlanması gerektiğini söylediler.

Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri, 1 Mayıs Tertip Komitesi temsilcilerinin konuşmalarının ardından şarkılar ve marşların söylenmesi ve halaylar çekilmesi ile sona erdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dr. Çetin Oranlı’nın “Gazetecilik” Eseri, İkinci Baskısı YayınlandıÖnceki Haber

Dr. Çetin Oranlı’nın “Gazetecilik” Eser...

CHP’li Aydemir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajıSonraki Haber

CHP’li Aydemir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar