160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Samsun güne puslu bir hava ile uyandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsun güne puslu bir hava ile uyandı
Abone ol
UZUN SÜREN YAĞMURLU GÜNLERİN ARDINDAN BİRKAÇ GÜNDÜR GÜNEŞİ GÖREN SAMSUN’DA BUGÜN SABAH SAATLERİNDEN İTİBAREN SİS ETKİLİ OLDU. SİS VE PUS ŞEHİR MERKEZİNİ KAPLADI. SİS VE PUSUN YANI SIRA AZOT KOKUSU DA VATANDAŞLARI RAHATSIZ ETTİ. METEOROLOJİ 10. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ VERİLERİNE GÖRE SAMSUN’DA HAVA 18 DERECE VE AZ BULUTLU OLARAK KAYDEDİLDİ.

Samsun güne puslu ve kötü kokulu bir hava ile uyandı.


Uzun süren yağmurlu günlerin ardından birkaç gündür güneşi gören Samsun’da bugün sabah saatlerinden itibaren pus etkili oldu. Pus şehir merkezini kapladı. Pusun yanı sıra azot kokusu da vatandaşları rahatsız etti. Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü verilerine göre Samsun’da hava 18 derece ve az bulutlu olarak kaydedildi.


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ulusal Hava Kalitesi İzleme ağı raporlarına göre şehir merkezindeki hava kirliliği oranı 72 ile orta seviyede oldu. Samsun’da 15 Nisan’da ise hava kalite indeksinin 123,6 ile hassas seviyeye çıktığı ölçülmüştü.


Hava kalite indeksine göre 0-50 arası iyi, 51-100 arası orta, 101-150 arası hassas, 151-200 arası sağlıksız, 201-300 arası kötü, 301-500 arası ise tehlikeli seviyede gösteriliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kanseri yenen koro, hastalıkla mücadele edenlere ilaç oluyorÖnceki Haber

Kanseri yenen koro, hastalıkla mücadele...

Başkan Böcek Serikte STK, muhtar ve vatandaşlarla buluşup iftar yaptıSonraki Haber

Başkan Böcek Serikte STK, muhtar ve vata...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar