160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Samsun güne kar yağışıyla başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsun güne kar yağışıyla başladı
Abone ol
SAMSUN'UN YÜKSEK KESİMLERİNİ GÜNLERDİR SÜREN KAR YAĞIŞI MERKEZDE DE ETKİSİNİ GÖSTERDİ. GECE SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI İLE BİRLİKTE ŞEHİR MERKEZİNDEKİ ARABALARIN VE ÇATILARIN ÜSTÜ BEYAZ ÖRTÜ İLE KAPLANDI.

Samsun’da sabah saatlerinde kar yağışı etkili oldu.


Samsun şehir merkezi haftanın ilk gününe kar yağışıyla başladı. Sabaha karşı başlayan kar yağışı aralıklarla etkili oldu. İşe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar, yoğun kar yağışı altında mesai yerlerine ulaştı.


Kırsal mahallelerde aralıklarla süren kar yağışı nedeniyle kapanan mahalle yolları Büyükşehir Belediyesi tarafından açıldı. Alaçam ilçesinde kapalı olan 4 kırsal mahalle yolunun dışından Samsun’da kardan dolayı kapalı yol bulunmuyor. Kapalı olan yollarda kar temizlere çalışmaları sürüyor.



Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan günlük hava tahmininde ise Samsun çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği, yağışların kıyı kesimlerde yağmur ve karla karışık yağmur, iç ve yüksek kesimlerde kar yağışı şeklinde etkili olacağı belirtildi. Rüzgarın batı ve kuzey batılı yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette, öğle saatlerine kadar kıyı kesimlerde zaman zaman kuvvetli (30-50 kilometre) esmesi bekleniyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gazipaşada kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu: 2 yaralı Önceki Haber

Gazipaşada kontrolden çıkan otomobil şar...

Keçiörenliler kapılarını depremzedelere açtı Sonraki Haber

Keçiörenliler kapılarını depremzedelere...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar