17 Mayıs, 2024, Cuma
DOLAR32.2726
EURO35.0433
ALTIN2460.6

Salihlide Atatürk kupası sahiplerini buldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Salihlide Atatürk kupası sahiplerini buldu
Abone ol
Manisa’nın Salihli Ilçesinde Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Aramızdan Ayrılışının 85. Yıl Dönümü Dolayısıyla Düzenlediği Salihli Belediye Başkanlığı Atatürk'ü Anma Turnuvası’nda ödüller Sahiplerini Buldu.

Manisa’nın Salihli ilçesinde Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği Salihli Belediye Başkanlığı Atatürk’ü Anma Turnuvası’nda ödüller sahiplerini buldu.

Salihli Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye’nin yedinci, Ege Bölgesi’nin en büyük Trap Skeet Atış Poligonu’nda Atatürk’ü Anma Kupası düzenlendi. Manisa, İzmir, Kahramanmaraş, Bursa, Aydın, Balıkesir, Denizli, Antalya, Konya, Sakarya, Burdur ve Tekirdağ’dan turnuvaya katılan 88 sporcu ulusal, bölgesel ve veteran kategorilerinde madalya kazanmak için 2 gün boyunca mücadele verdi.

Final müsabakaları sonunda ulusal kategorisinde Yavuz İlnam birinci, Serhat Avcı ikinci ve Çağrı Condur üçüncü olurken bölgesel kategorisinde Kenan Tezcan birinci, Sabri Özen ikinci ve Sercan Akkaya üçüncü oldu. Veteran kategorisinde ise Ali Afyoncu birinci, Ümit Tultak ikinci ve Yüksel Kökten üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara ödülleri, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Serkan Sözer, Spor İşleri Müdürü Hakan Yavuz ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Taylan tarafından verildi.

Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Kayda, “Cumhuriyetimiz 100 yaşına girdi, Türkiye’nin yeni yüzyılı başladı. Bizlere Cumhuriyetimizi armağan eden büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. Salihli Belediye Başkanlığı Atatürk’ü Anma Kupası final atışlarında dereceye giren değerli sporcularımıza törenle ödüllerini verdik. Salihli Belediyesi olarak, ulusal ve bölgesel müsabakaları poligonumuzda düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.,


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çeşmede göçmen faciası: 2 ölüÖnceki Haber

Çeşmede göçmen faciası: 2 ölü

Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak: MYOların ara eleman yetiştirmedeki önemi büyükSonraki Haber

Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak: M...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar