160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sahilde hortum çıktı, tatilciler neye uğradığını şaşırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sahilde hortum çıktı, tatilciler neye uğradığını şaşırdı
Abone ol
Antalya’nın Serik Ilçesinde şiddetli Rüzgarın Oluşturduğu Küçük çaplı Hortum, Tatilcilere Zor Anlar Yaşattı. Sahilde Kum Fırtınasına Neden Olan Hortum, şezlongları Ve şemsiyeleri De Savurdu.

Antalya’nın Serik ilçesinde şiddetli rüzgarın oluşturduğu küçük çaplı hortum, tatilcilere zor anlar yaşattı. Sahilde kum fırtınasına neden olan hortum, şezlongları ve şemsiyeleri de savurdu.

Serik ilçesine bağlı Boğazkent sahilinde şiddetli rüzgar küçük çaplı hortum oluşturdu. Olay anı bir tatilcinin cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. Boğazkent sahilinde denize giren tatilciler, ansızın gelişen rüzgar hortumuyla büyük bir şaşkınlık yaşadı. Otelin sahilinde etkisini gösteren hortum adeta kum fırtınası oluşturarak eşyalarını kurtarmaya çalışan tatilcilere zor anlar yaşattı. Kıyı şeridinde güçlü esen rüzgar nedeniyle şezlonglar ve şemsiyeler savruldu, bazı tatilciler ise panik içinde kaçmaya çalıştı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatayda kumar oynayan 4 kişiye 12 bin 175 lira ceza Önceki Haber

Hatayda kumar oynayan 4 kişiye 12 bin 17...

ERÜ ile Coursera Online Eğitim Platformu arasında iş birliği protokolü imzalandı Sonraki Haber

ERÜ ile Coursera Online Eğitim Platformu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar