160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sağlık turizminde küresel buluşma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlık turizminde küresel buluşma
Abone ol
22-23 Nisan 2024 Tarihinde Kapılarını Açmaya Hazırlanan “the Marginal Vision Antalya B2b Events Etkinliği, Sağlık Turizmi Sektörüne Yeni Bir Soluk Getirmeye Hazırlanıyor. Yaklaşık 10 ülkeden 150 Kişinin Katılacağı Etkinlikte, Türkiye Ve Antalya’nın Da Tanıtımının Yapılması Hedefleniyor.

Antalya’da 22-23 Nisan 2024 tarihinde kapılarını açmaya hazırlanan “The Marginal Vision Antalya B2B Events etkinliği, sağlık turizmi sektörüne yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Yaklaşık 10 ülkeden 150 kişinin katılacağı etkinlikte, Türkiye ve Antalya’nın da tanıtımının yapılması hedefleniyor.

Sağlık sektöründe sınırları aşan bir network oluşturma ve global medikal turizm alanında iş birliklerini güçlendirmeye yönelik özel B2B networklerin yapılacağı etkinlikle hastaneler, klinikler ve sağlık profesyonellerinin uluslararası arenada görünürlüğünü arttırması planlanıyor.

Etkinlikte ayrıca devlet ve sağlık turizm sektörünün yer alacağı sektöre yön verecek konuşmacıların yer aldığı panellerin yapılacağı bildirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Meteorolojiden zirai don uyarısı Önceki Haber

Meteorolojiden zirai don uyarısı

Kadınların el emeği göz nuru ürünleri sergilendi Sonraki Haber

Kadınların el emeği göz nuru ürünleri se...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar