160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sağlık personeline oksijen tüpleri ve oksijen kullanımı eğitimi verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlık personeline oksijen tüpleri ve oksijen kullanımı eğitimi verildi
Abone ol
MARDİN İL AMBULANS SERVİSİ BAŞHEKİMİ ACİL TIP UZMANI HAKAN ÖZEROL ÖNCÜLÜĞÜNDE, 30 SAĞLIK PERSONELİNE OKSİJEN TÜPLERİ VE OKSİJEN KULLANIMI KONULU TEORİK VE PRATİK EĞİTİM VERİLDİ.

Mardin İl Ambulans Servisi Başhekimi Acil Tıp Uzmanı Hakan Özerol öncülüğünde, 30 sağlık personeline oksijen tüpleri ve oksijen kullanımı konulu teorik ve pratik eğitim verildi.


Mardin il Ambulans servisi Başhekimi Acil Tıp Uzmanı Hakan Özerol öncülüğünde, eğitim birimi sorumluları, Hemşire, Ambulans ve Acil Bakim Teknikerleri (AABT) Onur Ceylan ve Feyzullah Köşeyi’nin katkılarıyla 30 sağlık personeline oksijen tüpleri kullanımı konulu eğitim verildi.


Uygulamalı ve sinevizyon eşliğinde verilen eğitimde, doğru oksijen nasıl verilir, oksijen dozunun ayarlanması, bir oksijen tüpü hangi bileşenlerden oluşmaktadır konulu eğitim verilerek sağlık çalışanlarına bilgilendirme yapıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BTM, ‘Yılın Kuluçka Merkezi seçildi Önceki Haber

BTM, ‘Yılın Kuluçka Merkezi seçildi

Ergenede kış okulları devam ediyor Sonraki Haber

Ergenede kış okulları devam ediyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar