160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sağlık hizmeti mevsimlik işçilerin ayağına gitti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlık hizmeti mevsimlik işçilerin ayağına gitti
Abone ol
KOCASİNAN İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ, GÖMEÇ MAHALLESİ’NDE BULUNAN TARIM İŞÇİLERİNİN GENEL SAĞLIK MUAYENELERİNİ YAPARKEN, KARAKİMSE VE KALKANCIK MAHALLELERİNDE DE KENE BİLGİLENDİRMESİ YAPTI.

Kocasinan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Gömeç Mahallesi’nde bulunan tarım işçilerinin genel sağlık muayenelerini yaparken, Karakimse ve Kalkancık Mahallelerinde de kene bilgilendirmesi yaptı.



Kocasinan İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Gömeç Mahallesi’nde mevsimlik olarak çalışan tarım işçilerine ve ailelerine sağlık taraması yapıldı. Ekipler, ilçede bulunan kırsal alanlarda konaklayan mevsimlik tarım işçileri ve ailelerinin genel sağlık muayenelerini de gerçekleştirdi.


Öte yandan, Kocasinan İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri kene tehlikesine karşı önlem amacıyla, ilçeye bağlı Karakimse ve Kalkancık Mahallelerini ziyaret ederek “Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı” ile ilgili olarak bilgilendirmeler yaptı. Ekipler, hastalığa dair vatandaşlara broşür ve afiş dağıttı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Salihlinin çöp sorunu çözüldü Önceki Haber

Salihlinin çöp sorunu çözüldü

Jandarma ağustos ayında 8 suçtan 284 kişiye işlem yaptı Sonraki Haber

Jandarma ağustos ayında 8 suçtan 284 kiş...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar