160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Safranbolu çöplüğünde yangın çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Safranbolu çöplüğünde yangın çıktı
Abone ol
KARABÜK’ÜN SAFRANBOLU İLÇESİNDEKİ ŞEHİR ÇÖPLÜĞÜNDE YANGIN ÇIKTI. ZAMAN ZAMAN KÜÇÜK ÇAPLI PATLAMALARINDAN YAŞANDIĞI YANGINA SAFRANBOLU BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİ, TANKERLER VE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ARANZÖZLERİ İLE SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.

Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki şehir çöplüğünde yangın çıktı. Zaman zaman küçük çaplı patlamalarından yaşandığı yangına Safranbolu Belediyesi itfaiye ekipleri, tankerler ve Orman İşletme Müdürlüğü aranzözleri ile söndürme çalışmaları sürüyor.


Olay, Cüzzamlılar Deresi üzerindeki şehir çöplüğünde meydana geldi. Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte sabaha karşı çıkan yangın sonrası Karabük ve Safranbolu’da gökyüzünü dumanla kapladı. Kanyon kısmında başlayan yangına Safranbolu Belediyesi itfaiye ekipleri, tankerler ve Orman İşlet Müdürlüğü arazözleri ile müdahaleleri sürüyor. Zaman zaman küçük çaplı patlamalarında yaşandığı yangın bölgesinde incelemelerde bulunan Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, çöplüğün 1 yıldır kullanılmadığını ve havaların ısınmaya başlaması ile yangının çıktığını söyledi.


Şahin, “ İtfaiye ve Fen İşleri Müdürlüğümüz ile söndürmek için çalışıyoruz. Her zaman havalar ısındı mı aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Safranbolu Belediyesi olarak uzun süredir burayı kullanmıyoruz ancak kaçak çöp atanlar oluyor. Ne kadar müdahale etsek te önüne geçemiyoruz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kartalda silah ve bıçakların kullanıldığı kavganın şüphelileri adliyeye sevk edildiÖnceki Haber

Kartalda silah ve bıçakların kullanıldığ...

Polis altınları elektrikli süpürgeyle toplamıştı, 2 kişi serbest bırakıldıSonraki Haber

Polis altınları elektrikli süpürgeyle to...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar