160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Saadet-Gelecek ittifakı TBMM'de güç birliği yapacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saadet-Gelecek ittifakı TBMM'de güç birliği yapacak
Abone ol
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün İstanbul'da bir araya geldi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün İstanbul'da bir araya geldi. İki liderin görüşmesinde,

1 Ekim'de başlayacak yeni yasama döneminde TBMM'de Saadet-Gelecek ittifakının nasıl bir çalışma yürüteceği ele alındı.

Görüşmede, iki partinin TBMM grupları arasında ortak bir çalışma programı oluşturulması konusunda mutabakata varıldı.

Bu kapsamda, gruplar arasında düzenli toplantılar yapılması ve ortak bir gündem belirlenmesi kararlaştırıldı.

Yerel seçimler için de ortak bir çalışma yürütülmesi kararı alındı.

Bu çerçevede, yerel teşkilatlar arasında ve genel merkezler arasında istişarelerin başlatılması kararlaştırıldı.

Görüşmede, siyasi gelişmeler de değerlendirildi.

Genel başkanlar, bu çerçevede istişarelerin daha düzenli yapılmasına verdikleri önemi teyit ettiler.

Son derece olumlu geçtiği bildirilen görüşmede, iki partinin iş birliğinin genel seçimler sonrası toplumda oluşan karamsarlığı aşma ve yeni bir siyasi iklim oluşturma çabası olarak tabanda yaptığı olumlu etkiden duyulan memnuniyet ifade edildi.

Görüşmenin ardından yapılan açıklamada, Karamollaoğlu,

"Ahmet Bey ile yaptığımız görüşmede, Türkiye'nin geleceği için ortaklaşa çalışacağımızı bir kez daha teyit ettik.

İnşallah, bu birlikteliğimiz Türkiye'nin sorunlarının çözümünde önemli bir rol oynayacaktır" dedi.

Davutoğlu ise, "Temel Bey ile yaptığımız görüşmede, Türkiye'nin geleceği için birlikte yol yürüme kararımızı bir kez daha teyit ettik.

İnşallah, bu birlikteliğimiz Türkiye'ye yeni bir soluk getirecektir" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi Önceki Haber

Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı s...

40 yıllık yol sorununa neşter Sonraki Haber

40 yıllık yol sorununa neşter

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar