160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ringte dadaşlara milli görev

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ringte dadaşlara milli görev
Abone ol
Erzurum Gsim Boks Antrenörü Muhsin Köylü Ile Dadaş Boksörlerden Selahattin çinibulak, Gökdeniz Yağar Ve Müslüm çinibulak, Bulgaristan’da Yapılacak Olan U22 Yaş Avrupa Boks şampiyonası’nda ülkemizi Temsil Edecek.

Erzurum GSİM Boks Antrenörü Muhsin Köylü ile Dadaş boksörlerden Selahattin Çinibulak, Gökdeniz Yağar ve Müslüm Çinibulak, Bulgaristan’da yapılacak olan U22 Yaş Avrupa Boks Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Erzurumlu tecrübeli boks antrenörlerden Muhsin Köylü ile sporculardan Selahattin Çinibulak, Gökdeniz Yağar ve Müslüm Çinibulak Avrupa yolcusu.

Bulgaristan’nın başkenti Sofya’da başlayan ve 21 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek olan U22 Avrupa Boks Şampiyonası’nda Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü Muhsin Köylü ile 60 Kiloda Selahattin Çinibulak, 67 Kiloda Gökdeniz Yağar ve +92 Kiloda Müslüm Çinibulak ülkemizin ülkemizi temsil edecek. 18-22 Eylül 2024 tarihlerinde Ankara’da yapılan kamplarını tamamlayan Ay-yıldızlı boks kafilesi Bulgaristan’a gitti.

U22 Yaş Avrupa Boks Şampiyonası’nda sporcuların köşesine çıkacak olan Antrenör Muhsin Köylü, tüm sporculara madalya için güvendiğini söyledi. Köylü, milli takım kadrosunda Erzurum’dan 60 Kiloda Selahattin Çinibulak, 67 Kiloda Gökdeniz Yağar ve +92 Kiloda Müslüm Çinibulak’ın yer almasının kendisini gururlandırdığını söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilecikte Program Akreditasyonları Bilgilendirme toplantısı yapıldıÖnceki Haber

Bilecikte Program Akreditasyonları Bilgi...

Ayvacıkta Alzheimer hastası baba, oğlunun evini yaktıSonraki Haber

Ayvacıkta Alzheimer hastası baba, oğlunu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar