25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5138
EURO35.0224
ALTIN2432.4

Resim Becerilerinize Farklı Bir Dokunuş: Sayılarla Boyama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Resim Becerilerinize Farklı Bir Dokunuş: Sayılarla Boyama
Abone ol
Resmin belirli kısımlarına sayıların atanması ve akrilik boyalarla ilgili sayıların boyanması işlemine sayılarla boyama denir.

Resmin belirli kısımlarına sayıların atanması ve akrilik boyalarla ilgili sayıların boyanması işlemine sayılarla boyama denir. Her insanın kendi sanat eserini oluşturmasına yardımcı olan bu ürünler, kasnaklı ve kasnaksız şablon resimlerle beraber yapılır. Boya kutularının üstündeki rakamlar ile tuval üstündeki sayılar eşleştirilerek ilgili alanı boyanır. Sonucunda ise, resim kolay ve simetrik olarak oluşturulur.

Eğlenceli, pratik ve kaliteli olan sayılarla boyama seti her yaştan insanın zevkine karşılık verir. Gündelik yaşamın stresinden ve monoton yaşantısından kurtularak birkaç saati renklendirmek resim sanatı ile mümkün olabilir. Bu ürünler kullanılarak el pratikliği ve özgüven geliştirilebilir. Ayrıca merakı ve hevesi olan insanlara da hediye edilerek onlara da yeni bir hobi kazandırılabilir.

 

Akrilik Boyayla Tuval Boyama Seti

Sayılarla boyama setinde kaliteli ve sağlıklı olan akrilik boyalar kullanılır. Bu boyaların yardımıyla tuval üzerinde belirlenen bölgeler boyanarak sıra dışı güzellikte bir resim ortaya çıkarılır. Yediden yetmişe herkesin kullanımına uygun olan bu boyaların sağlığa herhangi bir zararı olmaz. Ayrıca boya dağılmadan ilgili bölgede kalır ve kişiye kullanım zorluğu yaşatmaz.

Akrilik boya sulu veya guaj boyanın aksine sağılma problemi doğurmadığından tuvalin formuyla bütünleşir. Bu noktada tuvalin kalitesi de boyaların renklerinin canlı veya soluk görünmesinde rol oynar. Kullanılacak olan tuvalde boyanacak resmin ilgili hatları çizilmiş olup, boyalarla eşleşen rakamlar kolayca görülerek boyanır.

 

Kasnaklı Tuvallerle Resim Anında Yerini Bulur!

Sayılarla boyama setinde tuvaller kasnaklı ve kasnaksız olarak iki sınıfa ayrılır. Kasnaklı olan tuvallerin en önemli avantajı resim bittikten sonra ilgili duvar veya masada yerini alması olur. Ayrıca kasnaklı modeller masaya ihtiyaç duyulmaksızın her noktada yapılabilir. Resmin yapılabilmesi için en ideal noktanın güneş gören yer olduğu söylense de masa lambası yardımıyla da şeffaf bir şekilde tuval görülebilir. 

Sayılarla boyama seti pratik, eğlenceli ve sağlıklı bir hobi olarak dikkat çeker. Ayrıca her yaştan ve bütçeden insana hitap eder. Hobilerine bir yenilik katmak isteyen insanlara, hiçbir zaman kaybetmeden sayılarla boyama setini almaları tavsiye edilir!

 

Detaylı bilgi için: https://www.wombhobby.com/


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Döşemealtı Belediyesi, deprem bölgesinde hasar tespiti yapıyorÖnceki Haber

Döşemealtı Belediyesi, deprem bölgesinde...

Sinopta ölüm oranı yüzde 12 arttıSonraki Haber

Sinopta ölüm oranı yüzde 12 arttı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar