26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4622
EURO34.7177
ALTIN2436.5

Renault, yeni SUV modeli Austral’ı tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Renault, yeni SUV modeli Austral’ı tanıttı
Abone ol
Yeni Austral Türkiye’de 2022 yılının son çeyreğinde satışa sunulacak.

Renault, yeni Renault Austral ile SUV ürün gamına iddialı bir model dahil ediyor.

Renault açıklamasına göre, yeni model, markanın küresel otomotiv pazarının merkezini oluşturan C segmentindeki konumunu güçlendiriyor. Yeni Austral, yaşanası otomobiller geleneğinin bir parçası olarak görülüyor.

Aynı zamanda Arkana ve yeni Megane ETech yüzde 100 elektrikli ile başlatılan C segmenti hamlesinin bir sonraki halkasını oluşturuyor. Yeni Renault Austral’in 2022 yılının son çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor.

Yeni Renault Austral, güçlü geometrik çizgileri, arkada mikrooptik teknoloji gibi yapısal detaylarıyla tamamlıyor. LED stop lambaları ve ön farlarda elmas şeklinde desenler gibi detaylarla da Renault’nun yeni 'duygusal teknoloji' tasarım ilkeleriyle birleşiyor.

Yeni Austral, dikkati çekici, atletik ve zarif bir dış tasarıma sahip. Yedi farklı gövde rengiyle sunulurken, en üst donanım seviyesinde çift gövde rengi uygulaması devreye giren yeni Austral, çoğu elmas kesim 17 inç ila 20 inç arasında özel jant tasarımlarıyla sunuluyor.

İç tasarım

Yeni Austral’ın yüksek teknolojili kokpiti, 12,3 inçlik gösterge paneli ile 12 inçlik dikey bilgieğlence ekranını bir araya getiren geniş OpenR ekrandan oluşuyor.

Ön cama yansıtılan yeni 9.3 inçlik yükseltilmiş gösterge ekranı (Head Up Display) ile araçtaki toplam ekran sayısı daha da artıyor. Kendi kendini ayarlayan parlaklık ve optimize edilen yansıtma özellikleri sayesinde, OpenR ekranı iç mekana daha teknolojik, daha şık ve daha çekici bir görünüm kazandırıyor.

Yeni Austral şık ve modern yapılı orta konsoluyla sürücü ve ön yolcunun yaşam alanlarını net bir şekilde ayırıyor. Ayrıca kablosuz şarj edebilecek bir telefon alanı, pratik bir depolama alanına sahip ileri geri ayarlanabilir kol dayama ve bilgieğlence ekranının kullanımını kolaylaştıran aerodinamik bir el desteğine de sahip.

Donanım seviyesine ve seçilen opsiyonlara bağlı olarak, yeni Austral’ın iç mekanı, gerçek ahşap, deri, Alcantara, dolgulu kumaşlar ve dokunma hissi uyandıran malzemeler içeriyor.

Kabin içini Derin Parlak Siyah ve Saten Krom detaylar tamamlıyor. Kaliteli malzemeler otomobilin iç mekanındaki kalite algısını ve sıcaklığı arttırıyor. İç ambiyansı “MULTISENSE” olarak bilinen kişiselleştirilebilir ortam aydınlatması tamamlıyor.

Yeni Austral, tüm aileyi rahat ettirecek şekilde tasarlandı. Arka koltuk yolcuları, 27,4 cm ile sınıfının en iyi diz mesafesinin keyfini sürebiliyor. İç mekanda herkesin kullanabileceği çok sayıda pratik saklama alanı bulunuyor.

Yeni Austral’daki toplam saklama alanı yaklaşık 35 litreyi buluyor. Modüler tasarım sayesinde, bazı versiyonlarda 2/3


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar