27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Rektör Şındak gazeteciler ile bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Şındak gazeteciler ile bir araya geldi
Abone ol
Gazetecilerle Bir Araya Gelen Siirt üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat şındak, Basının önemine Değindi. 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutlayan şındak, Basın Mensuplarına Siirt üniversitesinin Yapmış Olduğu çalışmalar Hakkında Bilgi Verdi.

Gazetecilerle bir araya gelen Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, basının önemine değindi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Şındak, basın mensuplarına Siirt Üniversitesinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gazetecilik mesleğinin öneminden bahsederek, basın mensuplarının çabalarını takdirle karşıladığını söyleyen Rektör Şındak, şehrin kaynaklarını etkin kullanmak adına birçok çalışma yaptıklarını ve bu çerçevede önemli gelişmeleri basın aracılığıyla paylaştıklarını söyledi. Şındak, "Bizlere doğru ve gerçek haberleri ulaştırmaya çalışan bütün gazetecilerin günü kutlu olsun. Üniversitemizin çalışmalarını, sadece lokal olarak şehirde yapılan bir çalışma olmaktan çıkararak, bölgesel bazda ve uluslararası arenaya çıkarmaya gayret ediyoruz. Biz bu çalışmaları yaparken sizlerden aldığımız enerjiyle buraya geldik. Bundan sonra da yine sizinle beraber adım atacağız" dedi.

Siirt fıstık kabuklarını çöpe atmak yerine işlenerek ekonomiye kazandıracaklarını dile getiren Şındak, "Vatandaşımız kendi fıstık kabuğunu atabileceği alanlar yapmıştı. Bunlarla ilgili çalışmalar yaparak destek oluşturacağız. Böylece üniversite, kamu, vatandaş ve sanayi iş birliğiyle farklı bir noktaya gelmeye çalışacağız. Uluslararası ortaklıklar ile yapılan makale çalışmalarında ise Türkiye’de ikinci olduk. Önümüzde Boğaziçi Üniversitesi hemen arkamızda ODTÜ bulunmaktadır. Bildiğiniz üzere yakın zamanda Tıp Fakültesi ihaleye çıkmıştı. Cumhurbaşkanımızın ve Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı desteğiyle en kısa zamanda sonuçlandıracağız" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyonkarahisar Belediyesi karla mücadeleye hazırÖnceki Haber

Afyonkarahisar Belediyesi karla mücadele...

16 yıl hapis cezası bulunan şüpheliyi JASAT yakaladıSonraki Haber

16 yıl hapis cezası bulunan şüpheliyi JA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar