160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ramazan Bayramı tatilinde Uzungöle yoğun ilgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ramazan Bayramı tatilinde Uzungöle yoğun ilgi
Abone ol
UZUNGÖL’DEKİ OTELLER, KAFELER VE RESTORANLAR YÜZDE 100’E YAKIN DOLULUK ORANI İLE MÜŞTERİLERİNE HİZMET VERİRKEN, TÜRKİYE’NİN ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN VE ARAP ÜLKELERİNDEN GELEN YERLİ VE YABANCI TURİSTLER GÜZEL BİR BAYRAM TATİLİ GEÇİRDİ.

Trabzon’un ve Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden olan Uzungöl, Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. 5 günlük bayram tatilinde hava durumunun yer yer sağanak yağışlı ve ara ara güneşli olduğu Uzungöl yerli ve yabancı misafirlerinin ağırlarken, turizm merkezine 10 binin üzerinde araç girişi yaşandı.


Uzungöl’deki oteller, kafeler ve restoranlar yüzde 100’e yakın doluluk oranı ile müşterilerine hizmet verirken, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden ve Arap ülkelerinden gelen yerli ve yabancı turistler güzel bir bayram tatili geçirdi. Adrenalin tutkunları hava şartları elverdiği ölçüde yamaç paraşütü yapma şansı da yakalarken, yaşanan bayram hareketliliği turizmcileri yaz sezonu öncesi umutlandırdı.


Uzungöldeki işletmeciler, Uzungöl’ü ziyaret etmek isteyen ve tatilini Doğu Karadeniz Bölgesinde yapmak isteyen yerli turistler için şimdiden erken rezervasyon yapmalarının önerisinde bulundu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbulda çiğköftecide dehşet anları: Çocukları darbedip bodruma kilitledilerÖnceki Haber

İstanbulda çiğköftecide dehşet anları: Ç...

Uzay Macerası temalı kum heykellere yoğun ilgiSonraki Haber

Uzay Macerası temalı kum heykellere yoğu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar