160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Putin, Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Bulgakovu görevden aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Putin, Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Bulgakovu görevden aldı
Abone ol
RUSYA DEVLET BAŞKANI VLAMİR PUTİN, RUSYA SAVUNMA BAKAN YARDIMCISI DMİTRİY BULGAKOV'U GÖREVDEN ALARAK YERİNE MİHAİL MİZİNTSEV'İ ATADI.

Rusya Devlet Başkanı Vlamir Putin, Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Dmitriy Bulgakov’u görevden alarak yerine Mihail Mizintsev’i atadı.

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, lojistikten sorumlu Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Dmitriy Bulgakov’u görevden aldı.

Bulgakov’un başka birimlerde görev alacağı aktarılırken, yerine Ulusal Savunma Yönetim Merkezi Başkanı Albay General Mihail Mizintsev’in atandığı duyuruldu.

Mihail Mizintsev, Rusya’nın Ukrayna’daki askeri operasyonları sırasında Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov ile birlikte en çok ekranlarda görünen ve askeri faaliyetler hakkında bilgiler aktaran isim olarak dikkat çekmişti.

 

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: Partimiz Türkiyenin en hızlı büyüyen siyasi partisi Önceki Haber

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erba...

Şüpheli valiz polis ekiplerini harekete geçirdi Sonraki Haber

Şüpheli valiz polis ekiplerini harekete...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar