160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Polisten uyuşturucuya geçit yok

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Polisten uyuşturucuya geçit yok
Abone ol
Ele Geçirilenler

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde uyuşturucu ve uyarıcı maddelere karşı sıkı takibini sürdüren emniyet güçleri, aynı gün iki operasyon yaptı.

Olay, Kazımdirik-Turan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bahse konu adres ve E.T. isimli şahsın üzerinde yapılan aramalarda, 80 adet kırmızı-beyaz renkli, sentetik kapsül hap ele geçirildi ve incelenmek üzere muhafaza altına alındı. Şüpheli ise Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

Aynı gün Kazımdirik-Turan Mahallesi’nde devriye görevini icra eden emniyet güçleri, hareketlerinden şüphelendikleri H.G. isimli şahsın üzerinde arama yaparak; 2 adet kapsül şeklinde kırmızı- beyaz renkli uyuşturucu hap olabileceği değerlendirilen madde olduğunu tespit etti. Maddeye incelenmek üzere el konulurken, şüpheli H.G. ise Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

Şüphelilerden E.T. hakkında, ‘TCK 188 – Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’nden adli işlem uygulandı. Şüphelilerden H.G. hakkında ise, ‘TCK 191 - Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak’ gerekçesiyle tahkikata başlandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uzmanlar diyabete bağlı ampütasyonu tartıştıÖnceki Haber

Uzmanlar diyabete bağlı ampütasyonu tart...

Büyüleyici müzikal yolculuk 1923 Zorlu PSM SahnesindeSonraki Haber

Büyüleyici müzikal yolculuk 1923 Zorlu P...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar