160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

PIKTES Projesi Erzurumda masaya yatırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PIKTES Projesi Erzurumda masaya yatırıldı
Abone ol
Türk Eğitim Sisteminde çocuklar Için Kapsayıcı Eğitimin Desteklenmesi Projesi (pıktes+) Kapsamında Il Koordinasyon Ekipleri Bilgilendirme Ve Değerlendirme Toplantısı, MillÎ Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren ökten’in De Katılımıyla Erzurum Aziziye Hizmet Içi Eğitim Enstitüsünde Başladı.

Türk Eğitim Sisteminde Çocuklar İçin Kapsayıcı Eğitimin Desteklenmesi Projesi (PIKTES+) kapsamında İl Koordinasyon Ekipleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten’in de katılımıyla Erzurum Aziziye Hizmet İçi Eğitim Enstitüsünde başladı.

Avrupa Birliği’nin finansman desteğiyle, Milli Eğitim Bakanlığı - Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülen ‘Türk Eğitim Sisteminde Çocuklar İçin Kapsayıcı Eğitimin Desteklenmesi Projesi/PIKTES Plus kapsamında birincisi gerçekleştirilen ‘İl Koordinasyon Ekipleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı’na; Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Celile Eren Ökten, Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Genel Müdürü Cengiz Mete, Daire Başkanı/ PIKTES Proje Direktörü Cihan Kıvanç, Erzurum İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, PIKTES Direktör Yardımcıları Doğan Onur Köksal, Mesut Boyraz ve PIKTES İl Koordinatörleri katıldı.

Programın açılışında konuşan Erzurum İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, bu toplantının Erzurum’da düzenlenmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek toplantının hayırlı ve verimli geçmesini temenni etti. PIKTES Proje Direktörü/Daire Başkanı Cihan Kıvanç’da yaptığı konuşmada PIKTES kapsamında yapılan çalışmalar ve geleceğe yönelik hedeflere ilişkin bilgi verdi. Programın açılışında konuşan Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete ise proje paydaşları ile bir araya gelerek öğrencilere sunulan eğitimin kalitesinin artırılması, farklı görüş ve önerileri dikkate alarak faaliyetlerdeki verimliliğin en üst seviyeye ulaştırılmasının amaçlandığını vurguladı. Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten yaptığı konuşmada Türkiye’de göçmen eğitimi alanında proje faaliyetlerinin önemine değinerek alanda çalışan il koordinasyon ekipleri ve çok değerli öğretmenlerimizin katkılarıyla bu faaliyetlerin çocuklara ulaşabildiğini belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından Proje Direktör Yardımcısı Doğan Onur Köksal tarafından PIKTES Plus’ın mevcut durumu ve geleceğe yönelik faaliyetlerine yönelik yapılan sunumla devam eden toplantı 18-19 Aralık 2023 tarihlerinde Aziziye Hizmet İçi Eğitim Enstitüsünde İl Koordinatörlerinin sunumları, bilgi ve tecrübe paylaşımları ve Proje Direktörü/Daire Başkanı Cihan Kıvanç’ın kapanış konuşmasıyla sona erecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çınardan sınava hazırlanan öğrencilere moral ziyaretiÖnceki Haber

Çınardan sınava hazırlanan öğrencilere m...

Diyarbakırlı sporcularından başarıSonraki Haber

Diyarbakırlı sporcularından başarı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar