26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5763
EURO34.9884
ALTIN2459.6

(Özel) Yunus ekiplerinden, film sahnelerini aratmayan ‘Metruk operasyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
(Özel) Yunus ekiplerinden, film sahnelerini aratmayan ‘Metruk operasyonu
Abone ol
BURSA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI YUNUS EKİPLERİ, ŞEHRİN MUHTELİF YERLERİNDE BULUNAN METRUK VE BOŞ EVLERE OPERASYON DÜZENLEDİ. YAPILAN OPERASYONDA CAMLARDAN TIRMANARAK İÇERİ GİREN EKİPLERİN YAPTIĞI BASKIN ANLARI VE ARAMALAR FİLM SAHNELERİNİ ARATMADI.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yunus ekipleri, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan metruk ve boş evlere operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda camlardan tırmanarak içeri giren ekiplerin yaptığı baskın anları ve aramalar film sahnelerini aratmadı.


Şehir merkezinde bulunan muhtelif yerlerdeki ev sahiplerinin terk ederek bıraktığı ve birçoğunun yıkılma tehlikesi bulunduğu metruk binalara Yunus ekipleri tarafından baskın düzenlendi. Asayiş Şube Müdürlüğünden çıkan motorize 160 kişilik ekip, camlardan içeri girerek şüpheli şahıs aradı. Mahalle sakinlerinin şaşkınlıkla izlediği operasyon vatandaşlardan tam not aldı. Yapılan operasyonda 2 bin 987 şahı 267 araç sorgulanırken yapılan aramalarda ise, 7 adet ruhsatsız tabanca, 86 adet fişek, 3 adet bıçak, 2 adet kuru sıkı tabanca, 139 gram esrar, 50 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 5 KADES olayına müdahale edilirken, hırsızlık şüphelisi 2 kişi, ,cinsel taciz şüphelisi 1 kişi ve 25 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca 8 araca trafik cezası uygulanırken 149 tane metruk bina kontrol edildi.


"Evi korusun" diye bağlanan köpeğe mama verdiler"


Ayrıca metruk bir binayı koruması için bırakılan bir köpeği gören ekipler mama vererek besledi. Köpeğin sahipli olduğu ve evin içerisine kimsenin girmemesi için bırakıldığı öğrenildi.


Operasyonların devam edeceği öğrenildi


Diğer yandan İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’ın talimatıyla Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yunus ekipleri ve diğer birimlerin de katkılarıyla şehrin huzuru ve asayişin sağlanabilmesi için belirli gün ve saatlerde operasyonların devam edeceği öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
88lik pazarcı, gençlere taş çıkartıyorÖnceki Haber

88lik pazarcı, gençlere taş çıkartıyor

ADÜ Öğretim Üyesi Akyolun projesi desteklenmeye hak kazandıSonraki Haber

ADÜ Öğretim Üyesi Akyolun projesi destek...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar