29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.5251
EURO34.9128
ALTIN2441.6

Özdağ’dan Kilislilere çağrı: “Korkmayın, Zafer Partisi'ne oy verin”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özdağ’dan Kilislilere çağrı: “Korkmayın, Zafer Partisi'ne oy verin”
Abone ol
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kilis'te yaptığı basın toplantısında, partisinin yerel seçimlerde Kilis'i kazanacağına ve kentin sorunlarını çözeceğine dair vaatlerde bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kilis'te yaptığı basın toplantısında, partisinin yerel seçimlerde Kilis'i kazanacağına ve kentin sorunlarını çözeceğine dair vaatlerde bulundu.

Özdağ, Kilis'in 2011'den bu yana gerçekleşen göçün baskısı altında ezilen bir kent olduğunu belirterek, iktidarın yarattığı korku ikliminin de Kilis'i ezdiğini söyledi.

Özdağ, "Sevgili Kilislilere bu ortaya çıkarılmaya çalışılan baskı ve korku rejimine karşı kim olduklarını tekrar hatırlatmak istiyorum.

Kilisliler misli görülmemiş bir zafer kazanan 1. Dünya Savaşı'nın galiplerine karşı Fransızlara karşı direnişi kendilerinden başlatmış insanların torunlarıdır.

Dışarıdan gelen baskılara istila girişimlerine yiğitçe direnmişlerse Kilisliler bugün de üzerlerinde değişik araçlar kullanılarak politik baskılar ekonomik şantajlar bürokratik baskılar kullanılarak oluşturulmaya çalışılan korku iklimine direnmelidirler.

Dedelerine layık torunlar olduklarını göstermelidirler." dedi.

Özdağ, Kilis'in bir Türkmen kenti karakterini yitirip bir Suriye kenti olmaya doğru hızla ilerlediğini belirterek, "Bu da bir çeşit istiladır ve kabul edilebilir değildir. Kilislilerin artık itirazlarını yükseltmelerinin vakti gelmiştir." dedi.

Özdağ, Zafer Partisi'nin Kilis'in meselelerine en fazla eğilen, onları en çok gündemde tutan, Kilislilerin dertlerini Türk kamuoyunun gündemine tekrar ve tekrar taşıyan parti olduğunu belirterek,

"Eğer Kilisliler bu Mart seçimlerinde Zafer Partisi'ni destekler ve Zafer Partisi'nin adayını belediye başkanı olarak seçerlerse hayatlarında köklü değişimler olacağını bilmelidirler." dedi.

Özdağ, Zafer Partisi Kilis Belediye Başkanı'nın yapacağı ilk şeyin belediyenin kaynaklarından sığınmacılara para aktarmayı durdurmak olacağını belirterek,

"Kilis Belediyesinin parası sadece Kilislilere harcanacaktır. Kilis Belediye Başkanı ruhsatsız açmış olduğu iş yerlerini kapatacaktır. Ruhsatsız hiçbir çalışmaya izin vermeyecektir.

Kilis'te ticarette Kilislilerin önceliğini olması kaçınılmazdır. Kilis'te Zafer Partisi Belediye Başkanı hizmet ederken öncelikle bu ülkede askerliğini yapmış, vergisi ödemiş, bu ülke için ağlamış, gülmüş, mücadele etmiş Kilislilere öncelik vererek hizmetleri şekillendirecektir.

Ülkesine dönmek isteyen sığınmacılara da belediyenin imkanları nispetinde yardımcı olacaktır. Gettolaşmayı engellemek için belediyenin imkânları dahilinde büyük bir çalışma yürütülecektir." dedi.

Özdağ, Zafer Partisi Kilis Belediye Başkanı'nın uyuşturucuyla mücadele için büyük bir spor hamlesi gerçekleştireceğini belirterek,

"Gençlikle uyuşturucu arasına spor duvarını örecektir. Kilis'in her yerinde futbol, basketbol, voleybol sahaları, kapalı spor alanları kurularak istihdam edilmeyen öğretmenlerin belediyede istihdam edilmesi sağlanıp gençlerimizin spora yönelmesi teşvik edilecek.

Uyuşturucu ile gençlik arasına yeni bir spor bağı oluşturulacaktır." dedi.

Özdağ, Zafer Partisi Kilis Belediye Başkanı'nın diğer partilerin vaat ettiği belediyecilik hizmetlerini zaten daha iyi daha kaliteli ve müteahhit belediyeciliği ile değil halk belediyeciliği ile yapacağını belirterek,

"Kamuya ait olan kaynakları birkaç kişinin zenginleşmesi için değil Kilis halkının daha güzel yaşaması için harcayacaktır." dedi.

Özdağ, Kilislilerden bu seçimlerde korkmadan cesurca kendilerini değil sadece çocuklarının ve torunlarının nasıl bir Kilis'te yaşayacaklarını hatta Kilis'te yaşayıp yaşayamayacaklarını belirleyecek şekilde oy kullanmalarını ve oylarını Zafer Partisi'ne vermelerini rica etti.

Özdağ, "Eğer oyunuzu Zafer Partisi'ne vermiyorsanız bu şehirde bu kadar sığınmacı var diye hiç dert etmeyin.

Hiç bundan dolayı üzüldüğünüzü ifade etmeyin. Eğer kentinize sahip çıkmak istiyorsanız kentinizi savunmak istiyorsanız kentinizi korumak istiyorsanız çocuklarınızın ve torunlarınızın geleceğini güvence almak istiyorsanız tek yok zafer partisi bayrağı altında birleşmek ve Kilis'in güzel geleceğini kucaklayacak ilk adımı atmak olacak." dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Virajı alamadı tarlaya uçtuÖnceki Haber

Virajı alamadı tarlaya uçtu

Denizlerde fırtına uyarısıSonraki Haber

Denizlerde fırtına uyarısı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar