06 Mayıs, 2024, Pazartesi
DOLAR32.2644
EURO34.8249
ALTIN2402.4

Özdağ: “FETÖ'den Ders Alınmadı”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özdağ: “FETÖ'den Ders Alınmadı”
Abone ol
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Rize'de düzenlediği basın toplantısında, iktidarın FETÖ'den ders almadığını, milli eğitim ve milli savunma alanındaki politikalarını eleştirdi. Özdağ, İstanbul depremine ilişkin de uyarılarda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Rize'de düzenlediği basın toplantısında, iktidarın FETÖ'den ders almadığını, milli eğitim ve milli savunma alanındaki politikalarını eleştirdi. Özdağ, İstanbul depremine ilişkin de uyarılarda bulundu.

Özdağ, basın toplantısında yaptığı konuşmada, iktidarın FETÖ'den ders almadığını belirterek, "15 Temmuz darbesinden kısa bir süre sonra Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ'nün gerçek yüzünü daha önce ortaya dökmedikleri için pişmanlık duyduğunu söyledi.

Buna rağmen, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini şimdi Milli Eğitim Bakanı tarikat ve cemaatlerle birlikte yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söylüyor.

Bu, devletin kendi okullarını tarikat ve cemaatlere teslim etmesi demektir. Bu, devletin kendi geleceğini tehlikeye atmasıdır" dedi.

Özdağ, Milli Eğitim Bakanının, tarikat ve cemaatlerle öğrencilerin dağa çıkmasını engellediğini iddia ettiğini belirterek, "15 Temmuz'da darbeyi yapan FETÖ terör örgütünden bir kişinin dağa çıkmadığını hatırlatmak isterim.

Üstelik gençlerimizin dağa çıkmasını engelleme görevi tarikat ve cemaatlerin değil devletindir" dedi.

Özdağ, Milli Eğitim Bakanının, milli eğitimin cehaletin örgütlenmesinden kendisini sorumlu hissettiğini belirterek, "Zafer Partisi olarak bu millete ve devlete ihaneti sessiz bir şekilde izlemeye devam etmeyeceğiz.

Bu Milli Eğitim Bakanını ve politikalarını tarihin çöplüğüne atacağız" dedi.

Özdağ, Milli Savunma Bakanlığı'nı da FETÖ benzeri oluşumlara müsaade etmemesi konusunda uyardı. Özdağ, "Türkiye'nin etrafında ateş çemberinin gittikçe daraldığını görüyoruz.

Türkiye böyle bir ateş çemberine sürüklenirken Türk ordusunu ikiye bölünmüş bir ordu haline getirmek bir cinayettir. Bu cinayete tarihten ders alarak ve omuzlarınızdaki o rütbelerin hakkını vererek karşı çıkmalısınız" dedi.

Özdağ, İstanbul depremine ilişkin de uyarılarda bulundu. Özdağ, "İstanbul'la ilgili gereken hızlı kararlı adımlar atılmazsa milyonlarca insanımızın hayatı tehlike altındadır.

İstanbullulara da sesleniyoruz; şehrinize sahip çıkın. Söz konusu olan çocuklarınız, eşleriniz, anneleriniz, babalarınızın hayatıdır.

Yarın onların vücutlarını enkazın altından çıkarmak istemiyorsanız şimdi alınması gereken tedbirler konusunda yetkililerle iletişime geçin" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
817 yıldır ayakta duran kadın medresesi Sıttı Radviyye varlığını sürdürüyorÖnceki Haber

817 yıldır ayakta duran kadın medresesi...

Jandarma, olaylarında yüzde 98ini aydınlattıSonraki Haber

Jandarma, olaylarında yüzde 98ini aydınl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar