
Türkiye Karate Federasyonu Osmaniye il temsilciliği görevine Hayriye Tabak atandı.
Türkiye Karate Federasyonu Osmaniye il temsilciliği görevine Hayriye Tabak atandı.
Tabak, bu onurlu görevi kendisine tevdi eden Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Ercüment Taşdemir, as başkanlar ve yönetim kuruluna teşekkürlerini iletti.
Hayriye Tabak’ın İlk Açıklamaları
Yeni görevine atanmasının ardından açıklama yapan Hayriye Tabak, Osmaniye’de karate sporunu daha ileri taşımayı hedeflediğini belirtti. Tabak, şu ifadeleri kullandı:
“Hedefimiz, daha önce olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde, Osmaniye’de Mücadele ve Savunma Sanatı olan Karate sporunu bize inanan ve güvenenlerle birlikte en üst seviyeye yükseltmek olacaktır.”
Tabak, karate sporuna olan bağlılığını ve bu alanda gösterilen destek için duyduğu minnettarlığı dile getirirken, özellikle ailesine ve dostlarına teşekkür etti.
“Bu görevde de bana sonsuz destek veren başta eşim Sensei Ali Tabak, kızlarım, antrenörlerimiz, sporcularımız, dostlarımız ve tüm Karate sevenlerine teşekkür ederim.”
Karate'nin Osmaniye’deki Gelişimi
Osmaniye, son yıllarda karate sporunda önemli atılımlar gerçekleştirdi.
Yeni temsilci Hayriye Tabak, bu gelişmeleri sürdüreceğini ve karateyi bölgedeki en popüler spor dallarından biri haline getireceğini belirtti.
Tabak, özellikle genç sporcuların yetiştirilmesi ve ulusal düzeyde başarıların artırılmasına odaklanacak.
Karate Sporuna Verilen Destek Artıyor
Türkiye Karate Federasyonu’nun, yerel düzeyde sporun yaygınlaşması ve altyapının güçlendirilmesi adına yaptığı çalışmalar, Osmaniye gibi şehirlerde karate sporunun daha fazla ilgi görmesini sağladı.
Hayriye Tabak, bu bağlamda yerel yönetimlerle iş birliği yaparak yeni projeler geliştirmeyi planlıyor.
Karate Sevenlerden Destek Bekleniyor
Hayriye Tabak, karate sporunun sevdirilmesi ve yaygınlaştırılması için tüm spor severlerin desteğine ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.
Karate severler ve sporcular, Osmaniye’de düzenlenecek etkinliklerde bir araya gelerek bu sporu daha geniş kitlelere tanıtmayı hedefliyor.
Osmaniye’nin Karate Potansiyeli
Osmaniye, sporcu potansiyeli ve mücadele ruhuyla dikkat çeken bir şehir.
Karate sporunun yanı sıra diğer dövüş sanatlarında da ilerleme kaydeden Osmaniye, Hayriye Tabak’ın liderliğinde bu potansiyeli daha iyi değerlendirebilir.
Tabak, karate kültürünü yaygınlaştırmak için yerel kulüpler ve eğitim programlarıyla da çalışacağını belirtti.

Yorum Yazın