16 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Osmaniye’de Hastanenin Afet ve Acil Durum Planları Değerlendirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de Hastanenin Afet ve Acil Durum Planları Değerlendirildi
Abone ol
Osmaniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Doç. Dr. Fatih Gökalp başkanlığında düzenlenen toplantıda 2026 afet planları, acil durum hazırlıkları ve kurumlar arası koordinasyon değerlendirildi.

Osmaniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 2026 yılı Afet ve Acil Durum Planları kapsamında değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Başhekim Vekili Doç. Dr. Fatih Gökalp başkanlığında düzenlenen toplantıda, afetlere hazırlık, kurumlar arası iş birliği ve acil durumlarda müdahale süreçleri ele alındı.

Osmaniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Doç. Dr. Fatih Gökalp başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Emniyet Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve İtfaiye Müdürlüğü temsilcileri katıldı.

2026 yılı Afet ve Acil Durum Planları çerçevesinde düzenlenen toplantıda, olası afet ve acil durumlara karşı hazırlık çalışmaları kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi, acil müdahale süreçlerinin etkin yürütülmesi ve muhtemel risklere karşı alınması gereken tedbirler toplantının gündeminde yer aldı.

Toplantıda, afet ve acil durumlarda sağlık hizmetlerinin kesintisiz sürdürülebilmesi için kurumlar arasındaki iş birliğinin önemi üzerinde duruldu.

Olası kriz anlarında hızlı ve etkili müdahale edilmesi, görev ve sorumlulukların koordineli şekilde yürütülmesi ve mevcut hazırlık kapasitesinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Osmaniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin afet ve acil durumlara karşı hazırlık kapasitesinin artırılması, toplantının öncelikli başlıkları arasında yer aldı.

Bu kapsamda hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarının güvenliğinin en üst düzeyde sağlanmasına yönelik planlama ve tedbirler ele alındı.

Hastanenin afetlere karşı daha hazırlıklı hale getirilmesi ve olası acil durumlarda güvenli, etkin ve koordineli sağlık hizmeti sunulması amacıyla yürütülen çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğü belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de Üreticilere Hibeli Zeytin Kasası Dağıtıldı Önceki Haber

Osmaniye’de Üreticilere Hibeli Zeytin Ka...

Ekim Ayı SED Ödemeleri Hesaplara Yatırıldı Sonraki Haber

Ekim Ayı SED Ödemeleri Hesaplara Yatırıl...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar