02 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Osmaniye’de Dolandırıcılık Hükümlüsü Jandarma Tarafından Yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de Dolandırıcılık Hükümlüsü Jandarma Tarafından Yakalandı
Abone ol
Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, banka ve bilişim sistemleri kullanılarak dolandırıcılık suçundan 5 yıl 2 ay hapis cezası bulunan M.A.U.’yu yakalayarak cezaevine teslim etti.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, banka ve bilişim sistemlerinin araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan hakkında 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsı yakalayarak cezaevine teslim etti.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalar kapsamında, “Banka ve Bilişim Sistemlerinin Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan aranan M.A.U. (E-19) isimli şahsın yeri tespit edildi.

Düzenlenen operasyon sonucu yakalanan hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Jandarma yetkilileri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadelenin kesintisiz ve kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Yapılan açıklamada, “Hiçbir suçluya asla geçit verilmeyecektir” mesajı verildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siverekte aşevinde tasarruf atağı Önceki Haber

Siverekte aşevinde tasarruf atağı

Çivrilde peyzaj çalışmaları devam ediyor Sonraki Haber

Çivrilde peyzaj çalışmaları devam ediyor

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar