13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Osmaniyede 15 Temmuz ruhu hatıra durağında canlandırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyede 15 Temmuz ruhu hatıra durağında canlandırıldı
Abone ol
Osmaniye’de 15 Temmuz Ruhu Hatıra Durağında Canlandırıldı

Osmaniye’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Devlet Bahçeli Meydanı’nda kurulan "15 Temmuz Hatıra Durağı", vatandaşların ziyaretine açıldı. Alanda kurulan stantta 15 Temmuz gecesine ilişkin fotoğraf, belgesel ve görseller vatandaşlarla buluşturuldu.

Osmaniye Valiliği ile Osmaniye Belediyesi iş birliğinde düzenlenen programa Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, kurum müdürleri, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Meydana kurulan hatıra durağında vatandaşlara, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşandığı geceyi anlatan fotoğraf ve görseller sergilendi. Alana yerleştirilen LED ekranda 15 Temmuz’u konu alan görüntüler yayımlanırken, VR gözlüklerle o geceyi anlatan belgeseller izletildi.

Etkinlik kapsamında hazırlanan fotoğraf sergisi de ziyaretçilerden ilgi gördü. Vatandaşlar, darbe girişiminin yaşandığı geceye ait kareleri inceleyerek o gece yaşananları yeniden hatırlama fırsatı buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hisarcıkta Yaz Kuran Kursları açılış programı düzenlendi Önceki Haber

Hisarcıkta Yaz Kuran Kursları açılış pro...

11 yıllık bekleyiş: Sırat on Fırat Projesi tamamlanmayı bekliyor Sonraki Haber

11 yıllık bekleyiş: Sırat on Fırat Proje...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar