20 Mayıs, 2024, Pazartesi
DOLAR32.2035
EURO35.031
ALTIN2519.2

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz'dan Anneler Günü Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz'dan Anneler Günü Mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında Yılmaz, annelerin Türk milletinin temeli olduğunu ve aile yuvasını fedakarlıklarıyla bir arada tutarak bir huzur adasına dönüştürdüklerini belirtti.

Yılmaz, şunları söyledi:

"Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, şefkat dolu yürekleri ile bizlere her zaman yol gösterici olmuşlardır.

Bizlere, karşılıksız sevginin en güzel örneklerini sergilemişlerdir. Bunun içindir ki anne sevgisi, en büyük ve en kıymetli sevgilerden biridir.”

“Bunun yanı sıra bizi millet yapan değerlerin her birinin hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı olduğu unutulmamalıdır.“Şehit olursam ağlama anne” diyen evlatlar yetiştiren, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna şehadete kavuşan evladı için “Vatan Sağ Olsun” diyen tüm anne ve babaların ellerinden öpüyor, hürmetlerimi iletiyorum.”

“Annelerimiz, ailenin temel direği ve milletimizin geleceğidir. Bizler için en değerli hazine, annelerimizin gülen yüzleridir.

Annelerimize verebileceğimiz en büyük armağan ise, bizleri yetiştirmekte gösterdikleri çabanın boşa gitmediğini göstermek, vatanımıza ve milletimize faydalı, gurur duyacakları evlatlar olmaktır.

Onları yılın sadece bir gününde değil her an hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi, saygı ve hürmetimizi daima göstermeliyiz.”

“Bu duygu ve düşüncelerle, hayattaki en değerli varlıkları olan evlatlarını bu vatanın kutsal topraklarına emanet eden şehit annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en samimi duygularımla kutluyorum.

Annelerimize aile fertleriyle birlikte sevinç, mutluluk ve huzur dolu günler diliyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bölge finali Düzcede başladıÖnceki Haber

Bölge finali Düzcede başladı

Define avcılarına suçüstü baskın: 5 gözaltıSonraki Haber

Define avcılarına suçüstü baskın: 5 göza...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar